Mussen2 skriver:
Mmmmm, hjemmelavet burger.det skal være det!!! Har du opskrift på grovbollerne?
Jeg bruger grahamsmel og hvedemel. 50/50. Måske 60/40 af grahamsmel. Sirup har jeg selv tilføjet også, synes det er lækkert i. Derudover var der basilikum i
Burgerboller:
Fremgangsmåde
Opløs gær og salt i lunkent vand. Tilsæt olie og lidt af melet.
Ælt dejen sammen, og tilsæt lidt efter lidt mere af melet, indtil dejen slipper røreskålen.
Lad dejen hæve et lunt sted i 45 minutter.
Ælt dejen igennem, og del den i 6 stykker, som rulles til en bolle, der trykkes flad til den er 1 cm. tyk.
Lad bollerne hæve yderligere 30 minutter på en bageplade med bagepapir.
Tænd ovnen på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.
Pensl burgerbollerne med æg, og drys evt. med sesamfrø.
Bag burgerbollerne midt ovnen i 15-18 minutter.
Bøffen kom der oregano i.
Dressingen hvis det er noget
Bland 2 dl. cremefraiche eller fromagefrais og 1/2 dl. Ketchup smag til med
| Salt/peber Paprika Cayennepeber |
Anmeld