Den har helt sikkert

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

16. januar 2012

bullerbassen

isabellamor skriver:



 den var hvertfald et hit herhjemme



Det må vi lige prøve

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. januar 2012

Mamalou

bullerbassen skriver:



DE kylling dunser er de lavet som alm deller, eller lidt mere eksotisk



Jeg putter et æg og havregryn i og så ellers hvad jeg har. I aften kom der feta i, det er godt De kan sagtens laves som alm, men synes de bliver lidt kedelige, så kommer altid et eller andet i.

Anmeld

16. januar 2012

bullerbassen

Mamalou skriver:



Jeg putter et æg og havregryn i og så ellers hvad jeg har. I aften kom der feta i, det er godt De kan sagtens laves som alm, men synes de bliver lidt kedelige, så kommer altid et eller andet i.



Det var også det jeg tænkte, så det ikke blev helt som alm

Anmeld

16. januar 2012

Mamalou

bullerbassen skriver:



Det var også det jeg tænkte, så det ikke blev helt som alm



Hvis du/i er til rodfrugter er rösti af den rigtig godt til. Jeg laver det i bradepande i ovnen, det er nemt og lækkert

Anmeld

16. januar 2012

bullerbassen

Mamalou skriver:



Hvis du/i er til rodfrugter er rösti af den rigtig godt til. Jeg laver det i bradepande i ovnen, det er nemt og lækkert



Det er du nød til at uddybe , kan godt li rodfrugter.

Anmeld

16. januar 2012

Mamalou

bullerbassen skriver:



Det er du nød til at uddybe , kan godt li rodfrugter.



Jeg plejer at lave det således: tre bagekartofler, to store gulerødder, en stor persillerod, en halvpose jordskokker, 1 porre og 100-200 g feta (efter smag og behag). Skrælles og snittes fint med rivjern. Blandes med fire æg og 1/4 fløde. Smages til med salt og peber. Bages i 20 min v/165 grader og yderligere 25 min med et stykke vådt bagepapir over. 

Det er rigtig godt og et hit hos ungerne herhjemme

Anmeld

16. januar 2012

bullerbassen

Mamalou skriver:



Jeg plejer at lave det således: tre bagekartofler, to store gulerødder, en stor persillerod, en halvpose jordskokker, 1 porre og 100-200 g feta (efter smag og behag). Skrælles og snittes fint med rivjern. Blandes med fire æg og 1/4 fløde. Smages til med salt og peber. Bages i 20 min v/165 grader og yderligere 25 min med et stykke vådt bagepapir over. 

Det er rigtig godt og et hit hos ungerne herhjemme



Mmmm det lyder lækkert, det skal prøved 

Anmeld

16. januar 2012

Benjamins'mor

Kylling, kartofler, brun sovs og kogte grøntsager.

Hjemmelavet pizza.

Ris og karrysovs med kyllingestykker.

Ris, bearnaise sovs, stegt grøntsager og kortelleter.

Anmeld

16. januar 2012

bullerbassen

Benjamins'mor skriver:

Kylling, kartofler, brun sovs og kogte grøntsager.

Hjemmelavet pizza.

Ris og karrysovs med kyllingestykker.

Ris, bearnaise sovs, stegt grøntsager og kortelleter.



Tak kan se en del er allerede blandt vores nuværende sortiment

Anmeld

24. januar 2012

Mette.

bullerbassen skriver:



Der var lidt lækkert imellem, tak for input 

Kalkunbryst er længe siden vi har lavet 

Kylling bryst , skærer du den bare midt igennem ( selvfølgelig ikke hele vejen ) og hvor længe giver du det 



Jeg kom pludselig i tanke om jeg egentligt aldrig fik svaret dig tilbage, så det gør jeg lige. 

Jeg plejer at lynstege dem til de har fået farve også får de 35-40 minutter i oven med ost og skinke i, selvfølgelig alt afhængelig af hvor store de er. 

Jeg kom lige i tanke om hjemmebagte madpandekager af grovmel med oksekød og salat, det er altså også et hit herhjemme. 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.