Ellingsen skriver:
Mums det lyder godt,
DU må gerne ligge opskriften ind når du får tid 
Her kommer den så:
Kalkun i paprika med bacon
400 g kalkunkød
Smør til stegning
100 g bacon
3 store løg
salt og peber
1 spsk paprika
2½ dl milda til madlavning, 7%
250 g champignon
kalkunkødet skal i tern og steges i smørret. Tag det op og steg bacon og løg i det samme fedtstof. Læg kødet tilbage og drys salt, peber og paprika henover. Hæld fløden over og lad det simre i 20 min. Rør af og til i det.
Rens champignon, hæld dem i retten og lad det koge lidt mere.
Dette er den oprindelige opskrift. Jeg putter også en ds hakkede tomater i + cocktailpølser. Det gør den altså MEGET bedre. Og gerne mere paprika end der står! Bare put de hakkede tomater i sammen med fløden og cocktailpølserne steges med baconen og løget!
Serveres i den oprindelige opskrift med pasta, men jeg sys ris er bedre!
Bon appetit!
Anmeld