hvad er din nytårsmenu 2011

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.871 visninger
27 svar
0 synes godt om
30. december 2011

komodo

-Smid endelig gerne opskrifter

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. december 2011

Fam. Madsen

her hjemme skal vi have

forret : rejekotail.

hovederet : Fylde svinemørbra m/ flødekartofeler og pastasalat

deseret : champangekage 

natmad : hotdogs.

også ellers skal vi har kransekage, chips, grønsages stænger med dip til

glæder mig

Anmeld

30. december 2011

bullerbassen

Her står den på 

Reje cocktail 

Kalve culotte med bagte kartofler, rødvinssovs og grillet asparges 

Is i vaffel

Chips og slik til hygge

Anmeld

30. december 2011

Koen.

Vi skal have

Forret: tunmousse med rejer, citron, grønt og flutes.

Hovederet: Hamburgryg med flødekartofler og salat.

Dessert: chokoladebrownies med is og frisk frugt.

Natmad: Hotdogs.

Snacks bliver bare chips, slik og frugt.

Mums

Anmeld

30. december 2011

MortilCilas

Hjemmelavet kartoffel lasange! Det er et hit her hjemme.

Også is til dessert.

Anmeld

30. december 2011

komodo

lyder altsammen rigtig lækkert, flere bud?

Anmeld

30. december 2011

smølfine

Her skal vi have:

Forret: Lakseyoghurt m/kammuslinger

Hovedret: Cognacmarineret oksemørbra m/saltkartofler

Dessert: chokolademousse

 

Anmeld

30. december 2011

Isabeau

Forret; Hummercocktail med hjemmelavet dressing.

Hovedret; Kalvemedaljoner med bagte kartofler, bønner svøbt i bacon og favoritsauce

Dessert; Hjemmelavet is med vafler.

Mums!!

Anmeld

30. december 2011

MorEllen

komodo skriver:

lyder altsammen rigtig lækkert, flere bud?



Jeg skal kun lave hovedret, gæsterne tager nemlig forret og dessert med. Vi skal have lammeculette med ovnsbagte rødløg, timiankartofler, græsk salat, tzatziki og grøn salat. Også rødvinssauce selvfølgelig
Her finder du opskriften:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=540

Anmeld

30. december 2011

nusenjo88

Til forret skal vi have hønsesalat på en bund af toastbrød og en ananasring og pyntes med agurksplitter, tomatsplitter og citronsplitter og karse.

Hovedretten består af roastbeef m. ovnbagte rødfrugter, salat og jensens farvorit sauce.

Til dessert skal vi have hjemmelavet islagkage m. daim. (Bunden er en mandelbund)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.