madplaner for uge 10

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. februar 2009

tasha33

Lørdag: pølser og kold kartoflesalat og grønt
søndag: pitabrød med kødsause, skinke, og pølser
mandag.pasta med skinke og tomatsause og grønt
tirsdag: farsbrød med kartofler og grønt
onsdag. hamburgerryg med olie kartofler og grønt
torsdag. lasagne med grønt
fredag: til svigermor
lørdag: til kusine fødselsdag
søndag: til mine forældre og planlægge polterabend, men sikker noget nemt.
lørdag laver vi ny plan og der er det den store som skal bestemme hvad vi skal have i uge 11

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. november 2010

Steph_Laurits

sabi1979 skriver:

Vores madplan for den næste uge er:

Torsdag: Bøf med bløde løg og brun sovs ( igår )

Fredag: Paneret persille/hvidløgs kyllingebryst m. hjemmelavet pastsovs og spaghetti (Lækkert) ( Idag )

Lørdag: Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder med salat

Søndag: Rugbrød med noget godt pålæg til

Mandag: Kyllinge frikadeller med stuvet hvidkål og tomat salat

Tirsdag: Pastasalat med hjemmelavede kyllinge nuggets

Onsdag: Spaghetti med kødsovs og flutes

Torsdag: Burger med hjemmelavet burgerbøffer

Vi laver altid madplaner fra torsdag til torsdag da min mand får løn hver anden torsdag



Hvordan laver du din hjemmelavede pastasovs??

Anmeld

15. november 2010

sabi1979

StephanieJ skriver:



Hvordan laver du din hjemmelavede pastasovs??



Hejsa her får du lige opskriften,Den smager bedst hvis den får lov til at stå nogle timer inden den skal serveres

2 Store løg

150-200 gram bacon i skiver

2-3 fed hvidløg

1 Peberfrugt

Ca. 300-400 gr. hakket svinekød

2 Dåser hakket flåede tomater

1-2 tsk. paprika

Salt og peber efter  smag

Pasta Rossa krydderi og Pebermix krydderi efter smag

Skær løg i tern og svits i lidt olie eller margarine, derefter tilsættes det fint hakket hvidløg, tilsæt derefter peberfrugten (skåret i tern) skær bacon i mindre stykker og tilsæt retten, det hele varmes sammen i ca. 5 min. Derefter tilsættes de flåede tomater og krydderier. Lad simre ved middel varme ca. 10-15 min. Svinekødet svitses i en lille gryde ved siden af og tilsættes retten og simrer med i ca 10 min mere.

God fornøjelse

Anmeld

15. november 2010

Steph_Laurits

sabi1979 skriver:



Hejsa her får du lige opskriften,Den smager bedst hvis den får lov til at stå nogle timer inden den skal serveres

2 Store løg

150-200 gram bacon i skiver

2-3 fed hvidløg

1 Peberfrugt

Ca. 300-400 gr. hakket svinekød

2 Dåser hakket flåede tomater

1-2 tsk. paprika

Salt og peber efter  smag

Pasta Rossa krydderi og Pebermix krydderi efter smag

Skær løg i tern og svits i lidt olie eller margarine, derefter tilsættes det fint hakket hvidløg, tilsæt derefter peberfrugten (skåret i tern) skær bacon i mindre stykker og tilsæt retten, det hele varmes sammen i ca. 5 min. Derefter tilsættes de flåede tomater og krydderier. Lad simre ved middel varme ca. 10-15 min. Svinekødet svitses i en lille gryde ved siden af og tilsættes retten og simrer med i ca 10 min mere.

God fornøjelse



Mmmmh, lækkert.

Tak

Anmeld

15. november 2010

Baby2010/2013

Vores ser sådan ud:

Mandag: Marineret kyllingebrystfilet bagt med friske urter og rødbede couscous

Tirsdag: Vildlaksefileter med tomater, champignon og krydderier

Onsdag: Weekendbøffer

 Torsdag: Stærk Ungarsk gullasch

Fredag: Hot Noodle Wok

Lørdag: Spise hos mandens mormor og morfar

Søndag: rester

 

Anmeld

15. november 2010

sabi1979

StephanieJ skriver:



Mmmmh, lækkert.

Tak



Det var så lidt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.