madplaner for uge 10

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.077 visninger
15 svar
0 synes godt om
27. februar 2009

fam.4xc

Så er vi klar med næste uges madplan her

Mandag; pasta med tomatsovs og kyllinge filet

Tirsdag; Bagels med fyld af røget laks

Onsdag; Stegte ris med grønsager og skinketern

Torsdag; Rødspætter med kartoffel/gulerod og smørsovs eller holandaise sovs

Fredag; mor skal til kæmpe fest med danser med drenge der skal underholde - juhuuu - så far og pigerne skal bare ha Knorrs risret, det elsker de..

Lørdag; skal vi til farfars fødselsdag

Søndag; står den på rugbrød med lunt til...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. februar 2009

Heidi B

Hvornår spiser i rester....

Vi får rester hver 2 eller 3. dag......

//Heidi

Anmeld

27. februar 2009

fam.4xc

Heidi Bakke skriver:

Hvornår spiser i rester....

Vi får rester hver 2 eller 3. dag......

//Heidi


når vi har rester gemmer vi dem i fryseren til dage hvor vi ved det skal være ekstra nemt... hvis vi feks er senere hjemme end normalt eller hvis vi har været i svømmeren

Anmeld

27. februar 2009

sabi1979

Vores madplan for den næste uge er:

Torsdag: Bøf med bløde løg og brun sovs ( igår )

Fredag: Paneret persille/hvidløgs kyllingebryst m. hjemmelavet pastsovs og spaghetti (Lækkert) ( Idag )

Lørdag: Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder med salat

Søndag: Rugbrød med noget godt pålæg til

Mandag: Kyllinge frikadeller med stuvet hvidkål og tomat salat

Tirsdag: Pastasalat med hjemmelavede kyllinge nuggets

Onsdag: Spaghetti med kødsovs og flutes

Torsdag: Burger med hjemmelavet burgerbøffer

Vi laver altid madplaner fra torsdag til torsdag da min mand får løn hver anden torsdag

Anmeld

27. februar 2009

fam.4xc

sabi1979 skriver:

Vores madplan for den næste uge er:

Torsdag: Bøf med bløde løg og brun sovs ( igår )

Fredag: Paneret persille/hvidløgs kyllingebryst m. hjemmelavet pastsovs og spaghetti (Lækkert) ( Idag )

Lørdag: Krebinetter med stuvet ærter og gulerødder med salat

Søndag: Rugbrød med noget godt pålæg til

Mandag: Kyllinge frikadeller med stuvet hvidkål og tomat salat

Tirsdag: Pastasalat med hjemmelavede kyllinge nuggets

Onsdag: Spaghetti med kødsovs og flutes

Torsdag: Burger med hjemmelavet burgerbøffer

Vi laver altid madplaner fra torsdag til torsdag da min mand får løn hver anden torsdag


hvordan gør man med de der paneret kyllinge bryst??

Kh Camilla

Anmeld

27. februar 2009

sabi1979

Hejsa

DU tager en kyllinge bryst og skærer den næsten hele vejen igennem på langs, så "åbner" du den og banker den flad så den bliver til en kyllinge schnitzel. Så tager du godt med frisk persille og nogle fed hvidløg og lidt olie og hakker fint i en hakker. Så smører du lidt på begge sider ( så der kommer lidt over det hele) af kyllingen og lader dem stå tildækket i køleskabet fra 1 time. Når du så tager dem ud af køleskabet så pensler man dem med æg og vender derefter i rasp ( krydre rasp med lidt salt og peber) så skal de bare steges på panden .

Jeg plejer at bruge 2 bundter frisk persille (fra fakta) og hvidløg tilsætter man afhængig af om hvor meget hvidløg man kan lide. Jeg bruger gerne 4-5 fed hvidløg ( afhængig af størrelse ) til de 2 bundter persille.

De smager fantastisk godt

knus sabrina 14+3

Anmeld

27. februar 2009

Mimic

Fredag ( idag): Rugbrød.

Lørdag: Vi får gæster så vi skal have fondue. med alverdens lækre ting.

Søndag: Hamburgerryg, med persille kartofler, ærter og hvid sovs.

Mandag: BBQ kylling med kartoffel både.

Tirsdag: Knorr lasagnette.

Onsdag: Frikadeller med kartofler og stuvede bønner.

Torsdag: Bøf med bløde løg, kartofler og brun sovs.

Vores madplan for uge ti (hver dag er der som en selvfølgelighed masser af grønt til, enten friske eller dem fra frost)

Fra Linda

Anmeld

27. februar 2009

fam.4xc

sabi1979 skriver:

Hejsa

DU tager en kyllinge bryst og skærer den næsten hele vejen igennem på langs, så "åbner" du den og banker den flad så den bliver til en kyllinge schnitzel. Så tager du godt med frisk persille og nogle fed hvidløg og lidt olie og hakker fint i en hakker. Så smører du lidt på begge sider ( så der kommer lidt over det hele) af kyllingen og lader dem stå tildækket i køleskabet fra 1 time. Når du så tager dem ud af køleskabet så pensler man dem med æg og vender derefter i rasp ( krydre rasp med lidt salt og peber) så skal de bare steges på panden .

Jeg plejer at bruge 2 bundter frisk persille (fra fakta) og hvidløg tilsætter man afhængig af om hvor meget hvidløg man kan lide. Jeg bruger gerne 4-5 fed hvidløg ( afhængig af størrelse ) til de 2 bundter persille.

De smager fantastisk godt

knus sabrina 14+3


må afprøves - tak

Anmeld

27. februar 2009

fam.4xc

Linda skriver:

Fredag ( idag): Rugbrød.

Lørdag: Vi får gæster så vi skal have fondue. med alverdens lækre ting.

Søndag: Hamburgerryg, med persille kartofler, ærter og hvid sovs.

Mandag: BBQ kylling med kartoffel både.

Tirsdag: Knorr lasagnette.

Onsdag: Frikadeller med kartofler og stuvede bønner.

Torsdag: Bøf med bløde løg, kartofler og brun sovs.

Vores madplan for uge ti (hver dag er der som en selvfølgelighed masser af grønt til, enten friske eller dem fra frost)

Fra Linda


bare lige en ide til Knorr lasagnetten... her putter vi majs i og krydre med et par fed hvidløg, en knivspids chlli og en knivspids cajennepeber - 1/2 liter morney sovs og 4 dl mælk - mums

Anmeld

28. februar 2009

lillemig28

Her er vores MADPLAN UGE 10

lørdag : stegt kylling med flødekartofler /brokolisalat

Søndag : muddi`s ovenret ,gryderet i et ildfasfad og kartoffelmos oven på også ind i ovenen,guf guf og salat
Mandag : hjemlavet tomatsuppe med flu`tes
Tirsdag : rødspætte med persilesovs og kartofler ,salat
Onsdag :korteletter i flødesovs og kartoffelbåde
Torsdag : Frikkedeler med opstuvet kartofler,bønner
Fredag : lækkert smørebrød
Lørdag : Oksesteg ,kartoffler og grønsager brunsovs

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.