Mivsen skriver:
Vil meget gerne be om opskriften.. 
Den kommer her:
White chocolate cheesecake
8-10 personer
Bund
300 gram grove kiks(f.eks. Digestive)
160 gram smør
2 spsk. sukker
Fyld
675 gram flødeost(f.eks. Philadelphia)
300 gram sukker
3 æg
250 gram hvid chokolade
3 spsk. piskefløde
2 dl. cremefraiche
2 spsk. Amaretto (italiensk mandellikør) Du kan dog også bruge cognac
Topping
1 dl. cremefraiche
100 gram flormelis
Fremgangsmåde:
Vælg en springform på ca. 24 cm i diameter. Frdel et tyndt lag koldt smør på indersiden og i bunden af springformen.
Smelt smørret i en lille kasserolle. Kom kiksenen i en skål og knus dem med næverne - kan også knuses i en pose. Tilsæt smørret sammen med sukkeret. Rør dejen sammen og pres den god ned i springformen.
Pisk flødeosten let og luftig. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk derefter æggene i, et ad gangen. Hak chokoladen fint, og smelt den sammen med piskefløden over meget svag varme. Køl cremen let ned og pisk den sammen med Amaretto og cremefraiche, til en cremet konsistens opnås. Kom cremen ovenpå bunden og bag kagen midt i ovnen ved 170 grader i 50-60 min. Afkøl kagen i formen, tag den ud og stil den på køl, til den skal serveres.
Pisk cremefraichen med flormelis og fordel det over kagen som topping. (Jeg plejer at have det ved siden af i en skål, så folk selv kan tage)
VELBEKOMME!
Anmeld