Muhmi skriver:
Reje-æggesalat
½ avokado
1 spsk hytteost
1 spsk græsk yougurt (0,4%)
squash skåret i stave
1 tomat skåret i tern
2 stk. broccolibuket med stang (kogt)
75g rejer
2 æg
salat
citron
salt og peber
hvidløgsflute eller grovflute
Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle af. Imens blender man broccoli, avokado og den græske yougurt til det er lind og blød, tilsæt derefter hytteost og smag til med salt, peber og citron.
Skær æggene i både, tomater i tern og bland med salaten. læg rejer og squashstængerne på salaten. Server med brød.
Bon appétit!
Ps. Vi fik det til aftensmad, det var MEGA nums 
det ser lækkert ud, måske jeg kan prøve det om et par måneder, har desværre lige fået konstateret at jeg ikke kan tåle nikkel, og nogle madvarer må jeg ikke spise, bla. avocado 
Anmeld