Jeg bruger altid den samme grundopskrift og putter fyld i efter behov og lyst. De går rent ind hos både børn og voksne! Det er de bedste muffins jeg nogensinde har smagt og jeg har fået rigtig meget ros for dem.
De er både svampede men også kompakte, smagen er meget intens.. Virkelig værd at prøve!
Opskriften lyder således;
Tørt:
5 dl mel
1 knivspids salt
2 tsk bagepulver
Fyld
Vådt:
2½ dl A38
Knap 1½ dl fedtstof
2½ dl sukker (du kan godt nøjes med mindre, hvis fyldet er sødt)
1 æg
Bland det tørre og det våde sammen - hver for sig.
Rør melet i det våde, men ikke for meget - kun lige til melet er vådt og der ingen klumper er. Rører/ælter man for meget bliver dejen elastisk, som den er i brød..
Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Velbekomme 
Mmhhh.. jeg tror der skal bages muffins idag!
Anmeld