Babymor2010 skriver:
Ja, det er skønt at ryddet op - jeg har bare det problem at de tilføjer mig igen, hvad gør man så 

Jeg har gjort det sådan, at jeg ændrer f.eks. i mine fotoalbums, så de begrænsede ikke kan se dem, det samme kan du gøre når du laver en statusopdatering. Så kan du ellers klikke ind på listen og tilføje dem, der ikke skal se det du vælger 
er endelig færdig med at rydde op og tror da også nogle tilføjer mig igen men man kan vel bare lade være accepterer tænker jeg
eheh...
Ved nemlig hvem der vil tilføje igen og GIDER ikke være ven med dem .. Hhe ..
Nåår det var jeg slet ikke klar over.. Har ændret alle mine oplysninger så det kun er mine venner eller kun mig som kan se dem 
MEn den med opslaget må jeg da lige lurer.. (hvis der kommer nogle på min facebook igen som ikke skal se alt..)
Tak for tippet.. Altid dejligt få ryddet lidt ud 
Anmeld