Jeg har ikke de præcise mål, da det er en opskrift der bare sidder i hovedet, men det kan ikke gå galt.
Til fire personer:
Der skal bruges 4 kyllingefiletter, hvori der laves en lomme. Heri kommer der en halveret soltørret tomat og hvidløg skåret i tynde skiver (man kan sagtens putte andet i også). Fileterne kommes i et ildfastfad, krydres med salt og peber og herover hældes løse ris, til fileterne næsten er dækket. Der kommes en kvart fløde over og hønsebouilion, så risene (og fileterne) er dækket. Der kan lægges en pakke skiveskåret bacon over (der var ingen der sagde det skulle være sundt
) Retten skal have 50 minutter ved 180 grader. Under vejs skal man lige tjekke, at der er væde ved risene, hvis ikke kommes der lidt mere bouilion over.
Det er supernemt og passer stort set sig selv - og altid en sikker vinder
Jeg laver ofte gulerodssalat til, det er guf!
God appetit!

Anmeld