A&F skriver:
Hehe jeg er dårlig til sådan noget med mål osv. Men hvis du starter med at tage dine frikadeller op fra panden imens den er varm, så tager du et lille glas, hvori du hælder kartoffel/grøntsagsvandet i, det hælder du ned på panden(panden skal være varm, så når vandet rammer den siger det" shhhh". Din jævning laver du sådan, 2 spiseske jævning og blander det med lidt vand og ryster det sammen eller med en gaffel, dette hælder du ned i vandet på panden, imens du pisker det. Så kommer du lidt brun kulør i, salt og peber, og lidt fløde, mangler den lidt smag, så kom en boulion i.
Var det bedre?
Jaaaaaaa tak!!!

Så har jeg lavet mit livs første brun sauce, og den smagte total nice! Tror dte blev sådan en blanding af de forskellige råd jeg fik..
Da jeg tog dellerne af panden, hældte jeg et lille glas vand fra kartoflerne i. Så kom jeg noget mere alm. vand i og sødmælk (havde ikke fløde).. Og så en kvart oksebouillonterning.. Og så tilsatte jeg den brune jævning direkte i sovsen (det stod der på pakken man skulle). Jeg fik sved på panden, da manden skulle teste den (havde ikke selv smagt), og han så helt forkert ud i hovedet, men så sagde han det smagte vildt godt

Han så bare sådan ud, fordi han havde været skeptisk over min fremgangsmåe og ingredienserne. Uhmme numme den var god
Anmeld