Hjælp ! Den bedste svenske pølseret ????

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

15. september 2011

Drømme

132319 skriver:


Retter lige mit svar 



Mmm, glæder mig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. september 2011

132319

Min opskrift er denne:

1 stort løg

Paprika, mængde efter smag

10 pølser

1 kg kartofler

1 dåse tomatpuré

4 dl minimælk

 

Løg og pølser svitses i olie, imens kartoflerne som er skåret skiver koger.

Tomatpuré, kartofler og mælk tilsættes og koges op.

 

Jeg kommer altid purløg på toppen, det giver ekstra god smag

 

Jeg laver det aldrig på hverken margarine eller fløde, da jeg ikke kan smage forskel

Anmeld

15. september 2011

Drømme

132319 skriver:

Min opskrift er denne:

1 stort løg

Paprika, mængde efter smag

10 pølser

1 kg kartofler

1 dåse tomatpuré

4 dl minimælk

 

Løg og pølser svitses i olie, imens kartoflerne som er skåret skiver koger.

Tomatpuré, kartofler og mælk tilsættes og koges op.

 

Jeg kommer altid purløg på toppen, det giver ekstra god smag

 

Jeg laver det aldrig på hverken margarine eller fløde, da jeg ikke kan smage forskel



Okay, hvor mange personer er der ca. til ?

Anmeld

15. september 2011

132319

Drømme skriver:



Okay, hvor mange personer er der ca. til ?



Vi plejer at være min søn og jeg (og lillesøster men hun spiser ikke så meget) og der er en god portion tilbage når vi har spist. Så 2-3 personer

Anmeld

15. september 2011

Drømme

132319 skriver:



Vi plejer at være min søn og jeg (og lillesøster men hun spiser ikke så meget) og der er en god portion tilbage når vi har spist. Så 2-3 personer



Okay ,så skal der skisme bruges mange kartofler i aften 

Vi er 5 voksne, hvor tre har en voldsomt stor appetit 

Anmeld

15. september 2011

Steph_Laurits

Drømme skriver:



Det må du meget gerne



2 løg
Margarine
500 g. pølser
1 kg. kartofler
2 dl. mælk
½ l. fløde
1 lille dåse tomat puré
2-3 tsk. paprika
Salt
Peber
1 bundt purløg

Skræl kartoflerne. Pil og hak løgene, skær pølserne ud.

Brun fedtstoffet, svits løgene, tilsæt pølser og paprika. Dæmp varmen.

Herefter tilsættes kartoflerne, tomatpuréen og mælken, salt og peber. Kog 5 min.
Tilsæt fløde, kog atter 5 min.

Drys så purløg over og server.

Tips:
Det er helt op til en selv hvor meget fløde man kommer i. Der kan sagtens bruges mælk som erstatning til fløden. Men den får ikke den kraftige smag der ellers ville komme ud af det

 

Send lige en update om hvad du syntes, hvis det er den du vælger at lave

Anmeld

15. september 2011

132319

Drømme skriver:



Okay ,så skal der skisme bruges mange kartofler i aften 

Vi er 5 voksne, hvor tre har en voldsomt stor appetit 



Hehe ja, du kan godt gå i gang med at skrælle

Anmeld

15. september 2011

Drømme

StephanieJ skriver:



2 løg
Margarine
500 g. pølser
1 kg. kartofler
2 dl. mælk
½ l. fløde
1 lille dåse tomat puré
2-3 tsk. paprika
Salt
Peber
1 bundt purløg

Skræl kartoflerne. Pil og hak løgene, skær pølserne ud.

Brun fedtstoffet, svits løgene, tilsæt pølser og paprika. Dæmp varmen.

Herefter tilsættes kartoflerne, tomatpuréen og mælken, salt og peber. Kog 5 min.
Tilsæt fløde, kog atter 5 min.

Drys så purløg over og server.

Tips:
Det er helt op til en selv hvor meget fløde man kommer i. Der kan sagtens bruges mælk som erstatning til fløden. Men den får ikke den kraftige smag der ellers ville komme ud af det

 

Send lige en update om hvad du syntes, hvis det er den du vælger at lave



Ser lige om det bliver den, skal nok komme med en opdate

Kartoflerne skal vel være kogte ?

Anmeld

15. september 2011

Drømme

132319 skriver:



Hehe ja, du kan godt gå i gang med at skrælle



Hehe, ja, godt vi har lidt rester fra i går

Anmeld

15. september 2011

Steph_Laurits



Ja selvfølgelig, glemte lige at skrive "og kog" efter "skræl"

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.