Boller med revet æbler?? Lyder det forkert?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

13. september 2011

Mira0911

IsabellaCiinea skriver:



Jarh =D Enten blev det bare super godt, eller så bliver det noget rod

50/50

Tihi



Præcis...  

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. september 2011

Mira0911

Chalala85 skriver:



Ja der er ikke andet for... begiv dig ud i det og giv lige en update



Jeps... Jeg skal nok give en update i aften med billede.... 

Anmeld

13. september 2011

Kamulla

bager boller med revet ævle og kanel ummm.. de er altså bare gode

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

13. september 2011

Juvelen

Min veninde lavede en gang boller med æble i, de var super super gode!! Men har desværre ikke opskriften...

Så de burde blive gode!

Anmeld

13. september 2011

Mira0911

Camillas-Copenhagen.com skriver:

bager boller med revet ævle og kanel ummm.. de er altså bare gode



Hvor meget kanel kommer du i? Eller sig mig lige, kan jeg bede om en opskrift? 

Anmeld

13. september 2011

Mira0911

Juvelen skriver:

Min veninde lavede en gang boller med æble i, de var super super gode!! Men har desværre ikke opskriften...

Så de burde blive gode!



Dejligt... Nu skal jeg hvert fald prøve det... .

Anmeld

13. september 2011

Kamulla

Mira0911 skriver:



Hvor meget kanel kommer du i? Eller sig mig lige, kan jeg bede om en opskrift? 



hehe..

 

selvfølgelig

 

Indhold:

25 g gær
½ dl minimælk
½ tsk salt
½ dl fedtfattig A38 eller lignende
½ dl havregryn
1 æggehvide
1 spsk. Perfect Fit (eller 3/4 spsk. sukker)
1 tsk. kanel
80-90 g groft revne æbler
170 g hvedemel


Sådan gør du:

Lun mælken en smule (endeligt ikke for meget) og opløs gæren i mælken.

Tilsæt A38 og æggehvide til mælken og rør det godt ud.

Bland mel, kanel, Perfect Fit, salt og havregryn. Hæld det i mælken og ælt det en smule. Tilsæt revne æbler.

Ælt det godt sammen og lad dejen hæve ca. 40-50 minutter.
(Dejen skal ikke hænge for meget fat til hænderne, så du skal sikkert have noget mere mel i).

Slå dejen ned, form boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Lad bollerne efterhæve i 30 minutter.

Pensl dem med et sammenpisket æg.

Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

(Boller er færdige, når de lyder hule, når du banker dem på undersiden)

 

Anmeld

13. september 2011

Chalala85

Mira0911 skriver:



Jeps... Jeg skal nok give en update i aften med billede.... 



Weeee

Anmeld

13. september 2011

<3

Næh det lyder dejligt Revet gulerod er også er hit. Soltørrede tomat og div. gryn

Anmeld

13. september 2011

Chalala85

Camillas-Copenhagen.com skriver:

bager boller med revet ævle og kanel ummm.. de er altså bare gode



Mums... de ser rigtig lækre ud... er de sådan mere sunde.. udfra opskriften ser det jo ikke voldsomt usunde ud

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.