Mira0911 skriver:
Hvor meget kanel kommer du i? Eller sig mig lige, kan jeg bede om en opskrift? 



hehe..
selvfølgelig 
Indhold:
25 g gær
½ dl minimælk
½ tsk salt
½ dl fedtfattig A38 eller lignende
½ dl havregryn
1 æggehvide
1 spsk. Perfect Fit (eller 3/4 spsk. sukker)
1 tsk. kanel
80-90 g groft revne æbler
170 g hvedemel
Sådan gør du:
Lun mælken en smule (endeligt ikke for meget) og opløs gæren i mælken.
Tilsæt A38 og æggehvide til mælken og rør det godt ud.
Bland mel, kanel, Perfect Fit, salt og havregryn. Hæld det i mælken og ælt det en smule. Tilsæt revne æbler.
Ælt det godt sammen og lad dejen hæve ca. 40-50 minutter.
(Dejen skal ikke hænge for meget fat til hænderne, så du skal sikkert have noget mere mel i).
Slå dejen ned, form boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve i 30 minutter.
Pensl dem med et sammenpisket æg.
Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
(Boller er færdige, når de lyder hule, når du banker dem på undersiden)
Anmeld