Fromage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

11. september 2011

Kath.

B&J skriver:



har du evt en opskrift for jeg skal jo prøve dem først og se om jeg også kan finde ud af det for det er længe siden jeg har lavet sådan en



Det har jeg  

300

gram

Hindbær

100

gram

Sukker

1

tsk.

Vanillesukker

4

 

Husblas, blade

2.5

dl.

Piskefløde 38%

 

Hindbærrene drysses med sukker og vanille og varmes op. Må dog ikke koge.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes direkte i frugten. Når saften begynder at blive jævn, blandes frugten forsigtigt i halvdelen af flødeskummet. Derefter blandes resten af flødeskummet i.

Hældes i glas og kommes i køleskabet. Kan med fordel laves dagen før.  

Jeg bruger selv lidt mindre sukker end opskriften siger

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

11. september 2011

B&J

Kath. skriver:



Det har jeg  

300

gram

Hindbær

100

gram

Sukker

1

tsk.

Vanillesukker

4

 

Husblas, blade

2.5

dl.

Piskefløde 38%

 

Hindbærrene drysses med sukker og vanille og varmes op. Må dog ikke koge.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes direkte i frugten. Når saften begynder at blive jævn, blandes frugten forsigtigt i halvdelen af flødeskummet. Derefter blandes resten af flødeskummet i.

Hældes i glas og kommes i køleskabet. Kan med fordel laves dagen før.  

Jeg bruger selv lidt mindre sukker end opskriften siger



skal man blande det med fløden mens den er varm??

og ja jeg putter nok mindre sukker i for spiser helst ikke sukker men hvad nu hvis man vil ikke have bær i men det er blendet kan man det??

Anmeld

12. september 2011

Kath.

B&J skriver:



skal man blande det med fløden mens den er varm??

og ja jeg putter nok mindre sukker i for spiser helst ikke sukker men hvad nu hvis man vil ikke have bær i men det er blendet kan man det??



Jeg plejer at komme det over i en kold skål og så blande det med fløden der. Men venter ikke til det er koldt

Anmeld

12. september 2011

B&J

Kath. skriver:



Jeg plejer at komme det over i en kold skål og så blande det med fløden der. Men venter ikke til det er koldt



okay men hvad kan man evt gøre hvis man ikke gider have frugt stykker i ??

Anmeld

12. september 2011

Kath.

B&J skriver:



okay men hvad kan man evt gøre hvis man ikke gider have frugt stykker i ??



Hindbærerne bliver helt smattet ud, så det er ikke noget problem Ellers tror jeg du kan give dem en tur med en stavblender

Anmeld

12. september 2011

B&J

Kath. skriver:



Hindbærerne bliver helt smattet ud, så det er ikke noget problem Ellers tror jeg du kan give dem en tur med en stavblender



Okay det må vi lige prøve en dag så vi kan se hvordan det lykkes for min kæreste syntes helt klart vi skal prøve den 

Anmeld

12. september 2011

Kath.

B&J skriver:



Okay det må vi lige prøve en dag så vi kan se hvordan det lykkes for min kæreste syntes helt klart vi skal prøve den 



Det synes jeg i skal gøre held og lykke med det 

Anmeld

12. september 2011

B&J

Kath. skriver:



Det synes jeg i skal gøre held og lykke med det 



Mange tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.