hjælpppp..en meget detajerede opskrift på brun sovs .....skal bruges nu..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.195 visninger
14 svar
0 synes godt om
14. januar 2009

eliasogmor

ja en opskrift på brun sovs søges....skal bruges nu...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. januar 2009

eliasogmor

i må gerne lige smide en opskrift..

Anmeld

14. januar 2009

tasha33

hvad skal du have til

Anmeld

14. januar 2009

Diana...

Hvad for noget kød bruges der?

Anmeld

14. januar 2009

eliasogmor

Diana/Claus skriver:

Hvad for noget kød bruges der?


der blev brugt frikedeller...og fandt en opskrift på nettet...og det smagte dårligt.. det er nu offiecelt... goddag mit navn er louise henriksen og jeg kan ikke lave brun sovs...

Anmeld

14. januar 2009

Diana...

eliasogmor skriver:



der blev brugt frikedeller...og fandt en opskrift på nettet...og det smagte dårligt.. det er nu offiecelt... goddag mit navn er louise henriksen og jeg kan ikke lave brun sovs...


Griner jeg heller ikke så god til det griner. men når man laver en steg kan man bare få jordens bedste sovs ud af saften fra kødet, men tror det lidt svært og lave en sovs på frikadeller.
Ja det er ikke man er heldige med de opskrifter på nettet

Håber jeres frikadeller smagte godt...

Knus Diana som har helt vildt til frikadeller nu Men manden er ved at lave stegt flæsk med persille sovs til mig så må heller slå de frikadeller ud

Anmeld

14. januar 2009

malou

eliasogmor skriver:



der blev brugt frikedeller...og fandt en opskrift på nettet...og det smagte dårligt.. det er nu offiecelt... goddag mit navn er louise henriksen og jeg kan ikke lave brun sovs...


hihi... det kan jeg heller ikke men min kæreste er fantastisk.

1. du laver en mel bolle... (smelte lidt smør og tilsætter mel så det får en tyk konsitends(staves?)

2. tilsætter mælk lidt efter lidt 1 dl ad gangen og lader det koge op mellem hver gang du putter mælk i.

3. når saucen har den rigtige tykkelse putter du stegeskyen fra dellerne i
4. tilsæt lidt sukker 2 tsk ca.
5. lidt kulør og salt og peber
6. tilsæt lidt asievand, eller drueagurk/ syltetagurk vand
7. smag til og slut af med at afrunde den med fløde

knus malou

Anmeld

14. januar 2009

Diana...

malou skriver:



hihi... det kan jeg heller ikke men min kæreste er fantastisk.

1. du laver en mel bolle... (smelte lidt smør og tilsætter mel så det får en tyk konsitends(staves?)

2. tilsætter mælk lidt efter lidt 1 dl ad gangen og lader det koge op mellem hver gang du putter mælk i.

3. når saucen har den rigtige tykkelse putter du stegeskyen fra dellerne i
4. tilsæt lidt sukker 2 tsk ca.
5. lidt kulør og salt og peber
6. tilsæt lidt asievand, eller drueagurk/ syltetagurk vand
7. smag til og slut af med at afrunde den med fløde

knus malou


Uhh den gemmer jeg os lige... Jeg kan kun finde ud af det hvis jeg har en steg hi hi men så det os mega nemt. nogen gange.

Anmeld

14. januar 2009

eliasogmor

malou skriver:



hihi... det kan jeg heller ikke men min kæreste er fantastisk.

1. du laver en mel bolle... (smelte lidt smør og tilsætter mel så det får en tyk konsitends(staves?)

2. tilsætter mælk lidt efter lidt 1 dl ad gangen og lader det koge op mellem hver gang du putter mælk i.

3. når saucen har den rigtige tykkelse putter du stegeskyen fra dellerne i
4. tilsæt lidt sukker 2 tsk ca.
5. lidt kulør og salt og peber
6. tilsæt lidt asievand, eller drueagurk/ syltetagurk vand
7. smag til og slut af med at afrunde den med fløde

knus malou


det lydet meget svært... men må bare indse at min søn aldrig kommer til at spise gammel daws mad,som i gamle dage.... kun lige når vi er ved oldemødrene....

Anmeld

14. januar 2009

malou

eliasogmor skriver:



det lydet meget svært... men må bare indse at min søn aldrig kommer til at spise gammel daws mad,som i gamle dage.... kun lige når vi er ved oldemødrene....


Ej hvor synd.... du skal da bare øve dig!!!! ved du hvad en mel bolle er?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.