ingen der kan fortælle mig precis hvad jeg skal gøre ?
Her er en how to som jeg lavede sidste år 
1: Bag med en smurt flowernail i midten
2: Flæk kagen til 3 bunde og læg den sammen i formen, der er foret med bagepapir...
3: Tag bagepapir af, læg et stykke kagepap på bunden og vend kagen... Presset har gjort at bunden er helt fin og lige, så den bruger du som top... (billedet af denne kage er endnu ikke vendt... glemte at tage billede efter jeg vendte kagen... sorry)
4: Smør kagen op med en blød smørcreme, jeg bruger altid nutella smørcreme, den virker super for mig (skal piskes 7-10 min for at den er perfekt)
5: Overtræk kagen
6: Stik sugerør i den nederste kage for at den ikke klapper sammen af vægten fra den øverste..
7: Overtræk den øverste kage og stabl dem, limes sammen med lidt RI, og der laves en muslingekant..
8: Pynt efter humør
...
Denne kage er ikke så lige som dem jeg plejer at lave... det perfekte resultat fåes ved at smørre kagerne op to gange, så bliver de super lige
...
Vedhæftet:
Og så lægger jeg også altid fondant på opsmurte kager der har stået og stivnet på køl ( mindst ½ time)... det giver skarpere kanter 
Anmeld