Okay, det er måske lidt for sent at svare her...
Men jeg lægger altid fondant på en køleskabskold opsmøring!! Den revner slet ikke, medmindre det er hj.lavet fondant, der er blevet for tør...
Og kagen må jo for guds skyld ikke stå ude, når den er lagt sammen, da der jo er fløde i cremerne og det bliver hurtigt surt...
Jeg gør sådan her: 1. dag: bager kagen, laver chokolade creme. Laver evt. fondantpynt, hvis det er noget der skal tørre.
2. dag: laver frugt mousse(skal lige på køl 1 times tid), pisker chokoladecremen luftig, lægger kagen sammen, på køl. Så laver jeg smørcremen, smører op, på køl igen. Smører op 2. gang, hvis nødvendigt og på køl igen... Når den er blevet hård igen, ruller jeg fondanten ud og tager først kagen ud, når jeg er klar til lige at smide fondanten på. I køleskab igen, så fondanten ikke sveder. Og endelig IKKE pakke kagen ind, der kommer kondens som lægger sig på kagen og det bliver grimt.. Så er den klar til pyntning, som er det sjoveste..
Anmeld