Nettemor skriver:
til 10 personer (springform)
du skal bruge:
200 g mørk chokolade(helst mindst 60% kakao)
150 g usaltet smør
5 æggeblommer
5 æggehvider (begge dele helst pastoriseret da den jo ikke bliver gennembagt)
120 g sukker
1-2 spsk kakaopulver
sådan gør du:
1: chokolade og smør smeltes sammen
2: afkøl massen og tilsæt under piskning æggeblommerne- de skal fordeles men massen skal ikke piskes fuldstændig glat
3: tilsæt sukker og kakaopulver
4: pisk æggehvider stive i en skål for sig- fold dem forsigtig i dejen og kom denne i en springform.
5: bag kagen ved 180 grader i 30 min. den skal ikke være fuldstændig gennembagt.
(6: læg en tallerken eller anden rund form oven i kagen mens den køler af, for at presse den let sammen- så bliver den mere konfektagtig i konsistensen.)
opbevar gerne kagen i køleskabet
smager fantastisk med vanilie is og frisk frugt!
god fornøjelse 
hej.. kan denne opskrift bruges til bunde i bryllupskage? eller har du en anden god?
Anmeld