Knor lasagne - hvordan gør jeg den lækker?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7.930 visninger
20 svar
0 synes godt om
9. juli 2011

malenemusen

Vi skal have knor lasagne iaften, og jeg plejer altid at hælde en dåse flåede tomater i før bare at kvikke den lidt op -

Har i evt andre gode råd til hvordan det bliver lidt mere lækker?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. juli 2011

DenLykkelige

Du kan tage noget bacon i tern og putte i..

 

Når vi laver den herhjemme putter vi også lidt majs i
Og så friske tomater imellem lagene..

Anmeld

9. juli 2011

SHERO

I min hjemmelavet lasagne er der altid bladselleri og gulerødder, især bladsellerien gir den en super smag... (selvom jeg ikke er særlig vild med bladselleri hehe)

Anmeld

9. juli 2011

Isabels-mor

malenemusen skriver:

Vi skal have knor lasagne iaften, og jeg plejer altid at hælde en dåse flåede tomater i før bare at kvikke den lidt op -

Har i evt andre gode råd til hvordan det bliver lidt mere lækker?



hæld majs eller revet gulerødder i. Smager også godt med lidt spinat i..

Rikke

Anmeld

9. juli 2011

HeidiØ

Gulerødder i! .. og mornaysauce mellem lagene af kød og plader!

Anmeld

9. juli 2011

Carl-Emil's mor

malenemusen skriver:

Vi skal have knor lasagne iaften, og jeg plejer altid at hælde en dåse flåede tomater i før bare at kvikke den lidt op -

Har i evt andre gode råd til hvordan det bliver lidt mere lækker?



Begynd at lav den fra bunden af selv og find din personlige lasagne  Den vil du i det lange løb nyde meget mere 

Men bladsellri og gulerødder tilsætter jeg stort set altid  Morneysauce lavet fra bunden af eller en købe fedtfattig hvis det skal gå stærkt  Ost på toppen og en lille smule rasp  mums mums mums 

Anmeld

9. juli 2011

Mathilde

Revet gulerod og majs er altid godt...og jeg synes også godt om chili og hvidløg, så den smager af lidt mere

Anmeld

9. juli 2011

LotteN

ja, som de andre skriver og så plejer vi også at benyttes os af porrer

Anmeld

9. juli 2011

Dot D

Revne gulerødder, bacon i tern, ananas, Mornaysovs og en lækker ost på toppen

Anmeld

9. juli 2011

Lejsel

Jeg putter flået tomater i, hvidløg og revet gullerødder i, eventuelt lidt løg...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.