babytwins skriver:
De ser lækre ud, men kan man få opskriften...
Tak

Her er den.
Pop Cakes grundmasse.
225 g sukker
3 æg
225 g smør
225 g hvedemel
75 g kakao
3 tsk bagepulver
150 g flødeost
2 tsk vanilieessens
300 g flormelis.
Pisk sukker og æg luftigt og skummende. Smelt smørret og bland mel, kakao og bagepulver.
Rør melblandingen i skiftevis med smørret og hæld dejen i en 25 x 35 cm bradepande beklædt med bagepapir.
Bag kagen ved 175 grader og lad den afkøle helt.
Pisk flødeosten med vanilie og flormelis og smuldre kagen i en stor røreskål. Rør kagesmuldret med flødeosten til en formbar ikke for klisteret masse.
Du kan jo lave dem i lige den form i ønsker – de kugler jeg trillede var ca. 20 gram. Opskriften siger ca. 60 kugler. Hvis i ønsker at lave andre former, kan i komme massen ned i evt, stjerneform eller hjerteformer (isterningebakker er genialt) når hele massen er formet, kommes de på køl minimum 3 timer dog gerne natten over.
Chokoladen (candy melts) smeltes over vandbad – dyb cirka 1 cm af pinden i den smeltede chokolade og pres den ind i kagen, dyp derefter kagen i chokoladen og bank stille på kanten af skålen så overskydende chokolade falder af – det tørre hurtigt så skal der krymmel på kommes det over med det samme (evt kom krymmel i en skål og dyp popcaken der i)
Anmeld