Boller i karry for dummies -Opskrift søges!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.236 visninger
21 svar
0 synes godt om
17. juni 2011

132319

Min ex bliver 35 på søndag og kommer herhjem og fejrer det med ungerne og jeg. 

Hans livret er boller i karry, så det skal han da have 

 

Eneste ret store problem er; Jeg er en kæmpe nød i et køkken og især boller i karry, kikser hver gang 

 

Jeg har tænkt mig at "snyde" og laver bollerne af medister, sådan kan han bedst lide det men sovsen, den forbistrede sovs altså 

 

Er her nogen der har en opskrift hvor det bare ikke KAN gå galt? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. juni 2011

banaman89

Følger lige med her

Jeg har aldrig prøvet at lave det , men min kæreste lavede det til os der jeg ventede min datter for små 2 år siden og det var virkelig uspiseligt .. Stakkels ham for han havde lavet det hele efter en opskrift og fulgt den til punkt og prikke samt brugt 3 timer på det  Jeg måtte virkelig kaste op bagefter samt smide det hele ud og siden er det ikke blivet lavet ..

Anmeld

17. juni 2011

BellaCiinea

132319 skriver:

Min ex bliver 35 på søndag og kommer herhjem og fejrer det med ungerne og jeg. 

Hans livret er boller i karry, så det skal han da have 

 

Eneste ret store problem er; Jeg er en kæmpe nød i et køkken og især boller i karry, kikser hver gang 

 

Jeg har tænkt mig at "snyde" og laver bollerne af medister, sådan kan han bedst lide det men sovsen, den forbistrede sovs altså 

 

Er her nogen der har en opskrift hvor det bare ikke KAN gå galt? 



Du gemmer det vand du har kogt dine kødboller i =) For det skal du bruge! =)

 

Sovs:

Smelt margarine, kom karry i og svits det (at brænde det af, hedder det =)

Så putter du mel i og så skal der ellers bare kødbolle-vand i, lidt efter lidt, indtil du har den ønskede tykkelse sovs, og så smager du til med salt og peber =) så så ellers i med kødbollerne =D

Anmeld

17. juni 2011

BellaCiinea

Det går ALDRIG galt for mig

Anmeld

17. juni 2011

Maja_4000

IsabellaCiinea skriver:



Du gemmer det vand du har kogt dine kødboller i =) For det skal du bruge! =)

 

Sovs:

Smelt margarine, kom karry i og svits det (at brænde det af, hedder det =)

Så putter du mel i og så skal der ellers bare kødbolle-vand i, lidt efter lidt, indtil du har den ønskede tykkelse sovs, og så smager du til med salt og peber =) så så ellers i med kødbollerne =D



Sådan går jeg også

De fleste gange bruger jeg dog maizena til at jævne i stedet for mel og smør - Det er sundere

Anmeld

17. juni 2011

BellaCiinea

Maja_4000 skriver:



Sådan går jeg også

De fleste gange bruger jeg dog maizena til at jævne i stedet for mel og smør - Det er sundere



Hehe sandt =)

Men når jeg skal ha boller i karry (som er min LIVRET!! )

Så skal det ikke være sundt ;P

Anmeld

17. juni 2011

132319

IsabellaCiinea skriver:



Du gemmer det vand du har kogt dine kødboller i =) For det skal du bruge! =)

 

Sovs:

Smelt margarine, kom karry i og svits det (at brænde det af, hedder det =)

Så putter du mel i og så skal der ellers bare kødbolle-vand i, lidt efter lidt, indtil du har den ønskede tykkelse sovs, og så smager du til med salt og peber =) så så ellers i med kødbollerne =D



Det der har jeg prøvet mange gange = Det ender galt og smager ikke af en dytfis 

 

Jeg skal bruge nogle specifikke mål, ellers ender det helt sikker galt! 

Anmeld

17. juni 2011

BellaCiinea

132319 skriver:



Det der har jeg prøvet mange gange = Det ender galt og smager ikke af en dytfis 

 

Jeg skal bruge nogle specifikke mål, ellers ender det helt sikker galt! 



Puha specifikke mål har jeg ikk =D 

Laver sådan noget slum til slat noget =D

Anmeld

17. juni 2011

132319

IsabellaCiinea skriver:



Puha specifikke mål har jeg ikk =D 

Laver sådan noget slum til slat noget =D



Ok, det kan jeg ikke bruge til noget, jeg skal have præcise mål! 

 

Jeg er SÅ ringe i et køkken 

Anmeld

17. juni 2011

Carina1977

Jeg plejer at lave det på en anden måde end isabella

Jeg laver aldrig kødbollerne selv, men køber enten middagskødboller, eller de kødboller man bruger til suppe.

Jeg plejer at smelte noget margarine. Når det er smeltet, kommer jeg ½ tsk karry og ½ tsk. salt deri og rører kraftigt rundt. Derefter putter jeg en grydeskefuld mel i, rører kraftigt rundt og tilføjer ½ liter minimælk...lader det koge op til den rette konsistens og putter så bollerne i. Min version er måske bare lidt mere usund, men det tillader vi os, når vi skal have boller i karry. Sovsen bliver dejligt cremet....akkurat som min søn elsker det

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.