Hjælp til kagering :(

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.926 visninger
14 svar
0 synes godt om
16. juni 2011

linemus

Så bagte jeg den første kage i min nye justerbare kagering. Jeg satte den bare på bagepapir og håbede på det bedste. MEN, da kagen var færdig, lå halvdelen (næsten) af kagen på bagepladen uden for kageringen

Jeg brugte denne opskrift: http://www.min-mave.dk/grupper/kager/thread-187551 0.htm

Hvordan gør jeg så??

Line - snart lettere stresset

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. juni 2011

linemus

Jeg kunne også godt bruge en fool-proof opskrift på lyse bunde. Kagen fra ovenstående opskrift synes godt nok noget fedtet. Jeg tror, der er meget smør i. Men nu har jeg ikke tid til mere eksperimenteren. Nu skal det bare virke!

Hjælp

Anmeld

16. juni 2011

Dot D

Når jeg bruger bagering, så beklæder jeg den altid med bagepapir, for at undgå at det løber ud...

Og som lyse bunde, laver jeg drømmekagebunde:

500 g mel

500 g sukker

100 g fl. margerine

8 æg

4 dl mælk (jeg bruger kærnemælk)

4 tsk vanille

6 tsk bagepulver

Anmeld

16. juni 2011

linemus

Dot D skriver:

Når jeg bruger bagering, så beklæder jeg den altid med bagepapir, for at undgå at det løber ud...

Og som lyse bunde, laver jeg drømmekagebunde:

500 g mel

500 g sukker

100 g fl. margerine

8 æg

4 dl mælk (jeg bruger kærnemælk)

4 tsk vanille

6 tsk bagepulver



Beklæder du den indvendigt, og kommer der så ikke grimme sider?

Tusind tak for opskrift! Den tager jeg. Hvor stor en kage er opskriften til?

Anmeld

16. juni 2011

Polkaprik

Det der er sket er at du har bagt en hel kage i ringen. Så er der så meget press på at det flyder ud under den. Hvis du skal bage på den måde er du nød til at beklæde den med bagepapir indeni. Jeg bager altid som du lige har gjort men bager bundene enkeltvis. Det vil sige at der ikke bliver hældt så meget dej i af gangen og så er der ingen problemer

En nem og lækker grundopskrift (uden æg) er følgene:

600 g mel

600 g sukker

1½ dl neutral olie

45 g natron

30 g vanillesukker

1 liter kærnemælk

Pisk det hele sammen. Bag bundene enkeltvis i 14 min ved 200 grader midt i ovnen. 

Til denne grundopskrift kan tilsættes følgene:

200 g revet marcipan samt lidt mandelessens eller

100 g kakaopulver evt sammen med 100 g hakket mørk chokolade eller

3 store revne gulerødder og 2 tsk kanel eller

3 store bananer

Ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser

 

Anmeld

16. juni 2011

linemus

Polkaprik skriver:

Det der er sket er at du har bagt en hel kage i ringen. Så er der så meget press på at det flyder ud under den. Hvis du skal bage på den måde er du nød til at beklæde den med bagepapir indeni. Jeg bager altid som du lige har gjort men bager bundene enkeltvis. Det vil sige at der ikke bliver hældt så meget dej i af gangen og så er der ingen problemer

En nem og lækker grundopskrift (uden æg) er følgene:

600 g mel

600 g sukker

1½ dl neutral olie

45 g natron

30 g vanillesukker

1 liter kærnemælk

Pisk det hele sammen. Bag bundene enkeltvis i 14 min ved 200 grader midt i ovnen. 

Til denne grundopskrift kan tilsættes følgene:

200 g revet marcipan samt lidt mandelessens eller

100 g kakaopulver evt sammen med 100 g hakket mørk chokolade eller

3 store revne gulerødder og 2 tsk kanel eller

3 store bananer

Ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser

 



Tak, det giver mening

Hvor meget dej, tror du, jeg skal hælde i formen til 'en bund?

Puha, det kommer til at tage hele dagen at bage 9 bunde

Anmeld

16. juni 2011

Polkaprik

linemus skriver:



Tak, det giver mening

Hvor meget dej, tror du, jeg skal hælde i formen til 'en bund?

Puha, det kommer til at tage hele dagen at bage 9 bunde



der er nok i den portion til 4 bunde på 28 Ø 

Anmeld

16. juni 2011

AGS

Jeg bruger altid bagering når jeg bager og synes at den er super!!

Når jeg bager drømmekagebunde bruger jeg også bagepapir - jeg bukker det op udenom ringen og sætter det fast med clips - så kommer der ingen grimme kanter

Hvis jeg laver almindelige lagkagebunde stiller jeg bare ringen på bagepapiret for denne dej er meget mere fast og løber ikke ud. Til det bruger jeg denne opskrift: http://himmelske-kager.blogspot.com/search/label/Lagkagebunde

Begge opskrifter bager jeg som 1 kage, der efterfølgende deles i 3 bunde

Anmeld

16. juni 2011

Dot D

linemus skriver:



Beklæder du den indvendigt, og kommer der så ikke grimme sider?

Tusind tak for opskrift! Den tager jeg. Hvor stor en kage er opskriften til?



Ingen grimme sider, hvis du synes det er svært, så gør det med flere stykker, så kan det virke nemmere...

Jeg kan fortælle, at jeg brugte opskrift x3 til fire hjerter i 6 - 10 - 12 - 14 tommer, har vist aldrig lavet en enkelt portion, så kan ikke sige det mere nøjagtigt

Anmeld

16. juni 2011

linemus

Polkaprik skriver:



der er nok i den portion til 4 bunde på 28 Ø 



Ok Men hvor meget skal jeg hælde i, for at lave 1 bund? Sådan cirka? Hæver det meget, og bliver kagen buet på midten, så den skal skæres af?

Ih, alle de spørgsmål, der melder sig for tiden

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.