Mathias Villads skriver:
Ej, jeg mangler input herhjemme, da jeg har en stor tøs, som elsker at bage sammen med mig... i weekenden skulle vi så lave cupcakes, da det er blevet populært... og smager jo godt...
Vil du skrive nogle forskellige opskrifter på frosting... er så ide forladt...
Altså den smørcreme jeg bruger allermest til op smøring af kager kan sagtens bruges til muffin/cupcakes. Det er sådan ca, for jeg laver den jo bare efterhånden, hi hi.
1 pk bloksmør, 1 pk flormelis, et halvt bæger billig Nutella og 4 - 6 past.æggeblommer. Det skal piskes rigtigt godt, det bliver helt lyst og luftigt tilsidst....
Den kan varieres med smeltet chokolade i forskellige varianter i stedet for Nutella.
Når det er med lakridssmag er der ingen Nutella i, men derimod lakridspulver efter smag...
Så har jeg lige købt noget smagsaroma, det skal lige prøves af, men det bliver nok også i den ovenstånde opskrift.
Så som du kan se, har jeg én opskrift, jeg bruger, laver bare lidt om på den...
Anmeld