Hej til alle jer kreative kagekoner 
Jeg har lige et par spørgsmål, som jeg håber på nogle af jer kunne lægge inde med svaret på..??
Jeg skal til at lave en kage til en konfirmation, kagen skal række til 50 personer, og jeg er i tvivl hvor mange kæmpe skildpadder samt fløde jeg skal bruge til sådan en kage?? Jeg har tænkt mig at lave en raktangel kage på 35*35cm og så en til ovenpå der er noget mindre.
hvor mange lag skildpaddecreme ville i lægge i, når der også skal lægges hindbærmousse i? det er i øvrigt i en chokoladekage...
Til sidst, vil jeg lige høre hvor lang tid i forvejen jeg kan lave fondant pynten til kagen, og hvordan jeg skal opbevare det 
Glæder mig til at høre fra jer... 
Jeg har lavet pynt nogt tid i forvejen, tror sagtens du kan gøre det op til 3 uger før, det bliver jo hårdt, men gør også det ikke falder sammen. Jeg har lavet det meste pynt af de større ting, til min kage til vores søns dåb på søndag, kagen laves færdig på lørdag, og jeg opbevarer det hele i en skotøjsæske med låg på, oven på mit skab i køkkenet, har stilt tingene på noget køkkenrulle, og lagt et lag køkkenrulle ovenpå også, for at holde det fugtfrit, tjekker det engang imellem for at se om det stadig ser ok ud
Held og lykke med projektet
ang cremen ville jeg tro du skal bruge 4-5 portioner creme, men kommer lidt an på opskriften, har ikke prøvet at lave med skildpadde før, har nemlig før æavet tobleronecreme, og af underlige årsager, hvor jeg bruge lige meget fløde og lige meget toblerone, fik jeg en større portion af alm toblerone, frem for med hvid toblerone 
Hvis du i øvrigt vil være i god tid, kan man sagtens lave kagerne før, og så fryse dem, det bliver de næsten bedre af synes jeg, så skal man bare tage dem op, dagen før, og betrække dem med fondant/marcipan, og pynte eller hvad man nu ønsker. og så kan de sagtens stå på køl til næste dag hvor de skal bruges 