MoarJ skriver:
Hvordan får man lavet så det ikke er alle som kan se ens aktivitet på væggen?
Der skal du ind under Account, og så privacy settings. Der kan du indstille præcis som du vil. Se under Costumize. Der kan du også finde et felt nederst, hvor du kan blokere folk. Den hedder Block lists og er markeret med et adgang forbudt skilt. 
Du kan i hele privacy settings indstille for hver enkelt ting, hvad folk kan se, og bagefter kan du se hvordan din profil ser ud.
Giver det mening?
Anmeld