Her er hvad jeg har sakset fra min absolut yndlings tapas leverandør:
Fisk & skaldyr
- Røget laks med fynsk rygeoste creme
- Ristede scampi rejer med tomat marinerede nudler
- Lynstegt tunfisk med wakame tangsalat
- Blæksprutter med spicy bulgur og urter
- Rødtungefilet i cremet safran sauce med parmesan
- Røget hellefisk med puré af søde kartofler.
- Sød chili bagt laks med tzatziki og urter
Kød
- Parma skinke med artiskok og syltede rødløg
- Humus med spansk chorizo pølse
- ”Indian style” lam med spicy bulgur og urter
- Krydrede oksekødboller i kraftig tomatsauce
- Vitello Tonnato – tynde skiver kalvefilet med cremet tun sauce og capers
- Røget landskinke med bagte figner og græsk feta
Fjerkræ
- Bagt kartoffel med kylling/bacon fyld
- Stegt kyllingebryst med tomat og Græsk feta
- Dagens suppe med kylling, brødcroutons og basilikumolie
- Frisk pasta med kylling i safran sauce med frisk parmesan
- Andebryst med sprød rødkål salat og honning vinaigrette
Vegetariske
- Spansk kartoffel Tortilla med aioli
- Humus med store oliven
- Græsk feta med ristede svampe
- Ostegratinerede chili kartofler
- Lille grønsagstærte med tzatziki
- Tomat salat med græsk feta, løg og oliven
- Oliven – artiskok og soltørret tomat
- 2 gode oste med figenkompot og nødder
- Tzatziki og græske oliven
Anmeld