lounika skriver:
flotte flotte kaget du laver...
laver du alt det oven på af fondant eller hvad?
og hvordan laver du din hindbær crem?? hvis du vil afsløre det hehe..
hilsen lounika som øver sig i kager
1000 tak 
Ja det hele udenpå er af fondant (MMF) (Den laver jeg forresten selv fra bunden af, det er meget nemt,og billigere end at købe det færdig lavet!)
Hinbær cremen laver jeg sådan:
Koger frosne hindbær op med lidt vand og sukker. (ca. 1 spk. vand og 1 spk. sukker til 3 dl bær.) røres til det er en jævn grød. så lader jeg det køle af i ca 1 time (enten udenfor eller i køleskab)
Der piskes en flødeskum, og derefter vendes hinbær grøden vendes forsigtigt i flødeskummen, og så har man en rigtig lækker luftig creme!
Tilsæt evt. lidt citron saft i hinbærne under opkogningen, så blir den dejlig frisk! 
Anmeld