Babyklar skriver:
ej,
- det burde da ikke være sådan en ting, man skal betale sig for at kan :s
Det er jo netop én af plusfordelene
Og det er ikke dyrt!
Du kan ikke slette dine indlæg, men man kan skjule dem, så det kun er ene venner der kan se dem..
Anmeld