Her er opskrifterne! 
Muffins (12 stk.)
3 spsk blød smør
200 g sukker
2 store æg
1½ dl sødmælksyoghurt
5 spsk mælk
300 g hvedemel
1 tsk tvekulsurt natron
Evt. 115 g små mørke chokoladestykker
Forvarm ovnen til 175 gr. Beklæd en muffinform (12 stk.) med papirforme
Smør og sukker piskes i en røreskål, til det er let og luftigt. Pisk æg, yoghurt og mælk ind i massen, til det er blandet.
Sigt mel og natron ned i dejen. Rør det sammen, indtil det lige netop er blandet.
Vend chokoladestykkerne i og fordel dejen i papirformene. Bages i ovnen i ca. 30 minutter, eller indtil de er hævede og gyldne. Tag dine muffins ud af ovnen og lad dem svale i muffinformen i 5 min. Lad dem herefter køle af på en rist.
Islandsk smørcreme
1 bæger past. Æggeblommer
250 g flormelis
250 g blødt smør
150 g smeltet, mørk chokolade
Æggeblommer og flormelis piskes godt sammen. Smelt og afkøl chokoladen. Kom smørklatter i æggemassen mens du røre ( dette er nemt hvis du bruger en røre maskine ) Sørg for at smørret er godt blandet sammen med æggemassen. Tilsæt så den smeltede chokolade mens der røres godt.
Herefter er cremen klar til brug. Den kan bruges som fyld, topping og til at smøre kager op med.
Anmeld