Hip hip hurra

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

22. marts 2011

Susan1978

de ser sååå lækre ud..

tillykke med farmand

jeg vil altså også helt vildt gerne have opskriften til den der topping..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. marts 2011

Manakauapo

Her er opskrifterne!

 

Muffins (12 stk.)

3 spsk blød smør

200 g sukker

2 store æg

1½ dl sødmælksyoghurt

5 spsk mælk

300 g hvedemel

1 tsk tvekulsurt natron

Evt. 115 g små mørke chokoladestykker

 

Forvarm ovnen til 175 gr. Beklæd en muffinform (12 stk.) med papirforme

Smør og sukker piskes i en røreskål, til det er let og luftigt. Pisk æg, yoghurt og mælk ind i massen, til det er blandet.

Sigt mel og natron ned i dejen. Rør det sammen, indtil det lige netop er blandet.

Vend chokoladestykkerne i og fordel dejen i papirformene. Bages i ovnen i ca. 30 minutter, eller indtil de er hævede og gyldne. Tag dine muffins ud af ovnen og lad dem svale i muffinformen i 5 min. Lad dem herefter køle af på en rist.

 

Islandsk smørcreme

1 bæger past. Æggeblommer
250 g flormelis
250 g blødt smør
150 g smeltet, mørk chokolade


Æggeblommer og flormelis piskes godt sammen. Smelt og afkøl chokoladen. Kom smørklatter i æggemassen mens du røre ( dette er nemt hvis du bruger en røre maskine ) Sørg for at smørret er godt blandet sammen med æggemassen. Tilsæt så den smeltede chokolade mens der røres godt.
Herefter er cremen klar til brug. Den kan bruges som fyld, topping og til at smøre kager op med.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.