Groft Knækbrød(Diabetesforeningen)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.113 visninger
2 svar
0 synes godt om
20. marts 2011

Fines mor

Jeg har bagt dem idag, og de er super gode :-)

Groft Knækbrød

2 dl. Finvalsede havregryn – ca. 60 g.

1½ dl. Rugmel – ca. 75 g.

2 dl. Hvedemel – ca 125 g.

1 dl. Sesamfrø – ca. 50 g.

1 dl. Hørfrø – ca. 60 g. (Jeg brugte sesam i dag)

1 dl. Solsikke eller græskarkerner – ca. 50 g.

1 tsk. Bagepulver

1½ tsk. Salt

2 dl. Vand

½ dl. Olie

Bland alt det tørre sammen i en slål, og tilsæt olie og vand. Det hele røres sammen, og deles i 2 lige store dele. Hver del rulles ud imellem 2 stykker bagepapir ca. 30x32 cm.

Det øverste lag bagepapir fjernes, og dejen skæres med en pizzarulle i passende stykker.

Bages v. 200 g. i ca 18-20 min.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. marts 2011

lilleløven

Fines mor skriver:

Jeg har bagt dem idag, og de er super gode :-)

Groft Knækbrød

2 dl. Finvalsede havregryn – ca. 60 g.

1½ dl. Rugmel – ca. 75 g.

2 dl. Hvedemel – ca 125 g.

1 dl. Sesamfrø – ca. 50 g.

1 dl. Hørfrø – ca. 60 g. (Jeg brugte sesam i dag)

1 dl. Solsikke eller græskarkerner – ca. 50 g.

1 tsk. Bagepulver

1½ tsk. Salt

2 dl. Vand

½ dl. Olie

Bland alt det tørre sammen i en slål, og tilsæt olie og vand. Det hele røres sammen, og deles i 2 lige store dele. Hver del rulles ud imellem 2 stykker bagepapir ca. 30x32 cm.

Det øverste lag bagepapir fjernes, og dejen skæres med en pizzarulle i passende stykker.

Bages v. 200 g. i ca 18-20 min.



Det er en virkelig go og nem opskrift, de smager bare SÅ godt!

Anmeld

20. marts 2011

CamillaSoefelt

Fines mor skriver:

Jeg har bagt dem idag, og de er super gode :-)

Groft Knækbrød

2 dl. Finvalsede havregryn – ca. 60 g.

1½ dl. Rugmel – ca. 75 g.

2 dl. Hvedemel – ca 125 g.

1 dl. Sesamfrø – ca. 50 g.

1 dl. Hørfrø – ca. 60 g. (Jeg brugte sesam i dag)

1 dl. Solsikke eller græskarkerner – ca. 50 g.

1 tsk. Bagepulver

1½ tsk. Salt

2 dl. Vand

½ dl. Olie

Bland alt det tørre sammen i en slål, og tilsæt olie og vand. Det hele røres sammen, og deles i 2 lige store dele. Hver del rulles ud imellem 2 stykker bagepapir ca. 30x32 cm.

Det øverste lag bagepapir fjernes, og dejen skæres med en pizzarulle i passende stykker.

Bages v. 200 g. i ca 18-20 min.



Hvor sjovt, dem har jeg osse lige bagt idag..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.