Jeg har bagt dem idag, og de er super gode :-)
Groft Knækbrød
2 dl. Finvalsede havregryn – ca. 60 g.
1½ dl. Rugmel – ca. 75 g.
2 dl. Hvedemel – ca 125 g.
1 dl. Sesamfrø – ca. 50 g.
1 dl. Hørfrø – ca. 60 g. (Jeg brugte sesam i dag)
1 dl. Solsikke eller græskarkerner – ca. 50 g.
1 tsk. Bagepulver
1½ tsk. Salt
2 dl. Vand
½ dl. Olie
Bland alt det tørre sammen i en slål, og tilsæt olie og vand. Det hele røres sammen, og deles i 2 lige store dele. Hver del rulles ud imellem 2 stykker bagepapir ca. 30x32 cm.
Det øverste lag bagepapir fjernes, og dejen skæres med en pizzarulle i passende stykker.
Bages v. 200 g. i ca 18-20 min.
Anmeld