Lou87 skriver:
Okay - dvs man kan godt "skære igennem" en kage, sådan vandret for at ku ligge et lag i ??
Jeg tænkte bare at den måtte da begynde og smuldre helt vildt!? 
Det der fondant driller mig også når jeg skal ha det på kagen 
Det blir for tyndt så det næsten går i stykker inden jeg får det på kagen.. og når jeg skal skære den til rundt om, så ender det med kanten ikke når helt ned til fadet så man kan se kagen
Plus min fondant pynt "knækker" - hvorfor? ... Nogen gode råd ?
jeg har aldrig haft problemer med at kagen smuldre.
kan du ikk lade vær med og rulle fondaten så tyndt ud så? kan det ikk løse problemet? når du skal skære det overskydende af er det vigtigt at fondanten er arbejdet godt ind til kagen og ned til fadet og så skal man skære lige ned og ikk skrå ind mod kagen, så skulle det gerne kunne nå ned til fadet..
knækker det helt i stykker? er det blomster, eller figure eller..
Anmeld