Her er en super lækker opskrift på en gryderet. Opskriften er til 4pers.
500g svinekød i tern (kylling kan også bruges)
150g bacon i tern eller klippet i stykker
2 porre i ringe
4 gulerødder i tern
1 stort hakket løg
1 spsk olie
2 tsk karry
ca. 8 dl hønseboullion
2.5 dl fløde
ca. 2.5 spsk maizena mel
En halv dåse ananas i stykker
Salt og peber
Tilbehør: Ris
Varm olien i en gryde, brun kødet.
Tilsæt bacon, løg og karry. Svitses nogle min under omrøring.
Tilsæt porre, gulerødder og boullion. Skru herefter ned for varmen og lad det simre i ca. 30 min til kødet er mørt.
Saucen jævnes med maizena rørt med fløde. Varm retten igennem til melsmagen er væk.
Bland ananas i sovsen og smag til med salt og peber.
Grøntsagerne kan ændres efter smag og behag og det smager også lækkert hvis man kommer lidt af ananas saften i 
Enjoy!
Anmeld