Anonym skriver:
Okay, ved du så om ens indlæg bliver slettet hvis man sletter sin profil?
Det gør de ikke, nej.
Dit navn vil stå med gråt ud for alt, du har skrevet hvis du sletter dig.
Hvis der er noget du meget gerne vil have slettet, kan du jo skrive til Henrik
Anmeld