Bailey mouse

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.665 visninger
7 svar
0 synes godt om
18. marts 2011

smlmea

Jeg skal lave en kage med bailey mouse,men hvilken anden mouse/creme passer sammen med den,uden det bliver alt for sødt???

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. marts 2011

tymini

Jordbær, ahhhh

Anmeld

19. marts 2011

Manakauapo

smlmea skriver:

Jeg skal lave en kage med bailey mouse,men hvilken anden mouse/creme passer sammen med den,uden det bliver alt for sødt???



Hindbærmousse!

 

300 gr. hindbær koges til en grød. Tilsætter aldrig ekstra væske, da det bare gør den mere flydende.

Imens hindbærene koges til grød, lægges 4 blade husblas i vand. Når de er nogenlunde udblødte krammes vandet ud af dem, og de puttes op i gryden med den kogende hindbærgrød, der er taget af blusset, hvori husblassen smelter. (YES!! Ingen husblas-klumper )

Herefter sættes gryden med hindbærgrøden til afkøling - det tager ca. 30 minutter.

Imens piskes ½ liter piskefløde til flødeskum, og hindbærgrøden vendes i.

 

Den er god syrlig og er rigtig god til søde mousser - deriblandt chokolade/baileymousse

Anmeld

19. marts 2011

LilleMor10

smlmea skriver:

Jeg skal lave en kage med bailey mouse,men hvilken anden mouse/creme passer sammen med den,uden det bliver alt for sødt???



åårh, total yndlings moussen ! alle de kager jeg har lavet med den har jeg brugt kakao bunde og så hindbær mousse med hvid chokolade i ! opskriften er i Mariamiss6 kagehæfte, den passer bare perfekt til ! 

Anmeld

19. marts 2011

LilleMor10

smlmea skriver:

Jeg skal lave en kage med bailey mouse,men hvilken anden mouse/creme passer sammen med den,uden det bliver alt for sødt???



åårh, total yndlings moussen ! alle de kager jeg har lavet med den har jeg brugt kakao bunde og så hindbær mousse med hvid chokolade i ! opskriften er i Mariamiss6 kagehæfte, den passer bare perfekt til ! 

Anmeld

19. marts 2011

iris-mor

Valkyrien skriver:



Hindbærmousse!

 

300 gr. hindbær koges til en grød. Tilsætter aldrig ekstra væske, da det bare gør den mere flydende.

Imens hindbærene koges til grød, lægges 4 blade husblas i vand. Når de er nogenlunde udblødte krammes vandet ud af dem, og de puttes op i gryden med den kogende hindbærgrød, der er taget af blusset, hvori husblassen smelter. (YES!! Ingen husblas-klumper )

Herefter sættes gryden med hindbærgrøden til afkøling - det tager ca. 30 minutter.

Imens piskes ½ liter piskefløde til flødeskum, og hindbærgrøden vendes i.

 

Den er god syrlig og er rigtig god til søde mousser - deriblandt chokolade/baileymousse



Husk hindbærene skal op og koge mindst 2 min!!!!

 

Anmeld

19. marts 2011

Manakauapo

iris-mor skriver:



Husk hindbærene skal op og koge mindst 2 min!!!!

 



Altså nu koger grøden jo i ca. 5 minutter på fuldt blus. Så tror jeg får slået alle de grimme bakterier ihjel imens.

Men kan godt forstå dig efter den episode du var ude for

Anmeld

20. marts 2011

signe.

Valkyrien skriver:



Hindbærmousse!

 

300 gr. hindbær koges til en grød. Tilsætter aldrig ekstra væske, da det bare gør den mere flydende.

Imens hindbærene koges til grød, lægges 4 blade husblas i vand. Når de er nogenlunde udblødte krammes vandet ud af dem, og de puttes op i gryden med den kogende hindbærgrød, der er taget af blusset, hvori husblassen smelter. (YES!! Ingen husblas-klumper )

Herefter sættes gryden med hindbærgrøden til afkøling - det tager ca. 30 minutter.

Imens piskes ½ liter piskefløde til flødeskum, og hindbærgrøden vendes i.

 

Den er god syrlig og er rigtig god til søde mousser - deriblandt chokolade/baileymousse



haps, den opskrift nuppede jeg lige manglede en udførlig med hvad jeg gør med det husblas - so, thank you

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.