Til jer der laver madplaner.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.986 visninger
10 svar
0 synes godt om
13. marts 2011

Benjamins'mor

Hej piger.

Hvad er jeres madplaner for den kommende uge?

Jeg laver madplan for en måned af gangen ligenu, men kunne klart godt bruge noget inspiration.

Vores indtil videre.

Idag: Suppe.

Mandag: Frisk pasta, brun sovs og frikadeller.

Tirsdag: Ris og kylling i karry.

Onsdag: Lammekølle, kartofler, brun sovs, flutes, stegte champigoner og ovnbagte rodfrugter.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. marts 2011

samantha1986

Vi laver madplan til en uge af gangen. og vi har mange rugbrødsdage også.

Vores ser således ud:

I dag: Tortillias

Mandag: Rugbrød

Tirsdag + Onsdag koteletter i fad

Torsdag: Rugbrød

fredag: Pølser og brød.

Lørdag skal vi så spise med venner.

Vi bruger meget det at lave mad til to dage, også for at spare lidt.

Anmeld

13. marts 2011

Lullaby

Jeg laver ikke for en uge. Det kan vi ikke holde. Så indtil videre ser den sådan ud:

Mandag: Krebinetter, gigant pommes og råkost

Tirsdag: Æggekage

Onsdag: Vild medister med æble/sellerisalat og kartofler

Torsdag: Risengrød

Anmeld

13. marts 2011

Tullemor

søndag: pitabrød

mandag: frikadeller med kartofler og grønt

tirsdag: krydrede kyllingestykker i ovn med pasta

Onsdag: spise ved mor og far(ved vi skal have karbonader)

Torsdag: Russergryde med ris

Fredag: rester

så er jeg ikke nået længere

Anmeld

13. marts 2011

frk Jensen

Vi laver også madplan nu... Nøøøøj det letter bare vores hverdag til at der er overskud til meget andet end at skulle handle..

Mandag: Bagt timian kylling med honning og ovn bagte rodfrugter.

Tirsdag: Dampet rødspætte filet med kartofler og friske asparges.

Onsdag: Italienske kødboller med pasta salat.

Torsdag: Korteletter i karrysovs.

Fredag: torsk i fad med rodfrugter.

Lørdag: Hamburgerryg med kartofler, blomkål og brune kartofler.

Søndag: Kartoffelsalat med Medister (eller som Marcus kalder det STOR pølse..hæhæ)

Det var sidste uge...

Denne uge.

Mandag; Risret med karry og Rejer.

Tirsdag: Vildlakse fileter med tomater, champignon og krydderier.

Onsdag: Græske frikadeller med ris og tzatziki

Torsdag: Karbonader.

Fredag: Helstegt mørbrad i bacon svøb med bagte kartofler og salat.

Lørdag: korteletter i fad med Karry.

Søndag: Forloren hare..

Handler ind om mandagen hvor der bliver købt ind til hele ugen. Gerne omkring torsdag/fredag handler vi frisk frugt og mælkeprodukter.

Anmeld

13. marts 2011

Lone Jakobsen

her kigges der i fryseren og madplanen laver derud fra. grønt og mælk handler vi 2-3 gange om ugen, og jeg laver madplan for en uge af gangen. her kommer denne uge:

mandag: frikadeller med kartofler (vi laver store portioner og fryser ned)

tirsdag: kalkun gordon bleu med ris

onsdag: fiskefiletter med pommesfrites

torsdag: skinkeruller med kartoffelmos

fredag:tomatsuppe med pasta

lørdag: ligger åben for eventuelle impulsive ideer

søndag: frisk pasta og kødsauce

sidste uges plan så sådan ud:

mandag: karbonader med ris

tirsdag: lasagne med salat og hvidløgsflute

onsdag: stegt flæsk med kartofler og persille sauce

torsdag: oksekødssuppe med nudler (var et kæmpe hit)

fredag: pølser med pasta

lørdag: nachos med masser af ost

søndag: sammenkogt ret med kinesisk tilbehør (vi spiste med pinde)

her i huset serveres alle retter med mindst 3 slags grøntsager (mest rå) og de fleste retter er beregnet til børnene

Anmeld

13. marts 2011

JulieE

Vores madplan ser sådan ud for den kommende uge:

 

Idag: Oksegyros med ris, tzaziki og gnavegrønt.

Mandag: Karbonader med kartofler, flødesovs (rest fra lørdag) og brocholi

Tirsdag: Wok med nudler.

Onsdag: stegflæsk med persillesovs, kartofler og grønnebønner.

Torsdag: Wok rester med irs.

Fredags fiksefrikadeller med hjemmelavede ovnkartofler remoulade og gnavegrønt.

Lørdag: Boller  karry

Søndag tunmousse med nybagteboller og masser af grønt

Anmeld

13. marts 2011

JustAnotherName

Idag : Svensk pølseret

Imorgen : Hamberyg med flødekartofler

Tirsdag : Rester fra dagen før

Onsdag : Mexicanske pandekager (pandekager med fyld)

Torsdag : Pasta i ovnen (pasta-skruer, div. grøntsager, bacon og  fløde - bages i ovnen + lidt smeltet ost ovenpå ....Mums!)

Fredag : Hjemmelavet pizza

Lørdag : Skinkesteg, grøntsager, kartofler og wiskey-sause

Søndag : Rester fra dagen før

Anmeld

13. marts 2011

birthee

nutche skriver:

her kigges der i fryseren og madplanen laver derud fra. grønt og mælk handler vi 2-3 gange om ugen, og jeg laver madplan for en uge af gangen. her kommer denne uge:

mandag: frikadeller med kartofler (vi laver store portioner og fryser ned)

tirsdag: kalkun gordon bleu med ris

onsdag: fiskefiletter med pommesfrites

torsdag: skinkeruller med kartoffelmos

fredag:tomatsuppe med pasta

lørdag: ligger åben for eventuelle impulsive ideer

søndag: frisk pasta og kødsauce

sidste uges plan så sådan ud:

mandag: karbonader med ris

tirsdag: lasagne med salat og hvidløgsflute

onsdag: stegt flæsk med kartofler og persille sauce

torsdag: oksekødssuppe med nudler (var et kæmpe hit)

fredag: pølser med pasta

lørdag: nachos med masser af ost

søndag: sammenkogt ret med kinesisk tilbehør (vi spiste med pinde)

her i huset serveres alle retter med mindst 3 slags grøntsager (mest rå) og de fleste retter er beregnet til børnene



Har du en ospkrift på de der skinkeruller???

Anmeld

13. marts 2011

Lone Jakobsen

birthee skriver:



Har du en ospkrift på de der skinkeruller???



jeg skulle lige finde den frem har nemlig aldrig prøvet den før:

du skal bruge skinkeschnitzler, bacon, kødsnor, og bouillon

del kødet i 2 eller 3, dyb kødet tørt og drys med salt og peber

læg ½ skive bacon på hver, rul dem sammen og bind et stykke kødsnor omkring

brund kødet på alle sider, kasser stegefedt, tilsæt bouillon og lad dem simre ved svag varme i 34-45 min

server med brun sauce og kartoffelmos

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.