her kigges der i fryseren og madplanen laver derud fra. grønt og mælk handler vi 2-3 gange om ugen, og jeg laver madplan for en uge af gangen. her kommer denne uge:
mandag: frikadeller med kartofler (vi laver store portioner og fryser ned)
tirsdag: kalkun gordon bleu med ris
onsdag: fiskefiletter med pommesfrites
torsdag: skinkeruller med kartoffelmos
fredag:tomatsuppe med pasta
lørdag: ligger åben for eventuelle impulsive ideer
søndag: frisk pasta og kødsauce
sidste uges plan så sådan ud:
mandag: karbonader med ris
tirsdag: lasagne med salat og hvidløgsflute
onsdag: stegt flæsk med kartofler og persille sauce
torsdag: oksekødssuppe med nudler (var et kæmpe hit) 
fredag: pølser med pasta
lørdag: nachos med masser af ost
søndag: sammenkogt ret med kinesisk tilbehør (vi spiste med pinde)
her i huset serveres alle retter med mindst 3 slags grøntsager (mest rå) og de fleste retter er beregnet til børnene 
Anmeld