Chokoladecreme??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

701 visninger
1 svar
0 synes godt om
9. marts 2011

mullesmith2

Jeg skal lave en chokoladecreme der skal imellem to chokoladekagebunde som jeg lige er ved at bage (mmm det dufter hihi). Nå men jeg har set så meget med hende der fra det søde liv hvor hun opvarmer ½l fløde og så kommer chokoladen derned i og smelter sammen med og bagefter kommer hun så den opblødte husblas direkte i og så bare på køl og så når den er stivnet kan man lige piske den til en fin creme. Er der nogen der har erfarringer med den metode?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. marts 2011

Snefnug1984

Jeg synes ikke husblas er nødvendigt, hvis man smelter fløde og chokolade sammen. Det bliver da fint stift uden husblas..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.