påskekager må jeg ikke se jeres

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.267 visninger
10 svar
0 synes godt om
7. marts 2011

muzen

jeg har lige nu den gladeste farmor i verden

har lige meddelt hende at jeg ville tage en af mine kager med til påskefrokot.

og hun er så dybt fasineret af kagerne og hun elsker og komme til fødselsdag og smage dem.

så jegh ar aldrig hørt hende juble sådan da jeg sagde det til hende

dejligt og glæde de gamle

men nu vil jeg meget gerne se nogle rigtig fine påskekager.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. marts 2011

kaba

Jeg lavede denne sidste år

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

7. marts 2011

muzen

Karoline skriver:

Jeg lavede denne sidste år



takker den er godt nok fin :-)

Anmeld

7. marts 2011

Anasmor

Her er min påskekage

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)




Anmeld

7. marts 2011

SD21

Anasmor skriver:

Her er min påskekage



WOW, hvor er den flot !!!  

Anmeld

7. marts 2011

Lou87

Karoline skriver:

Jeg lavede denne sidste år



Fatter ikk hvordan i kan lave de figure så flotte!!??

Anmeld

7. marts 2011

Lou87

Anasmor skriver:

Her er min påskekage



Dyb misundelse!
Hvor er den bare flot!

Hvordan laver man figurene, altså får og sådan?
Det sindsygt flot lavet.

Og hvordan har du fået en "rund" kage under?

Anmeld

7. marts 2011

muzen

i skal da også lige se min :-)


desværre kendte jeg ikke til tempering af cholkolade så de er blevet grå men min veninde var ligeglad

Anmeld

7. marts 2011

Anasmor

Selve kagen er bygget i en æggeform, så det er ikke så svært

Figurerne er modelleret i hånden

Anmeld

8. marts 2011

mariamiss6

muzen skriver:

i skal da også lige se min :-)

 


 

desværre kendte jeg ikke til tempering af cholkolade så de er blevet grå men min veninde var ligeglad



Nåååårh ja manner.... Er det chokoladefondant?????

Hbis ja, så fortæææææl mig lige hvilken sirup her fra lille DK der dur....

OG er det godt at arbejde med? og er det til at spise? altså kan man holde til at spise det, eller er det bare for meget?

OG temperaturer? har du nogle gode råd til det?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.