Karrysovs...Hvordan?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6.219 visninger
4 svar
0 synes godt om
23. februar 2011

*Sofie*

Ja...Hvordan laver I karrysovs? Altså til boller eller kylling i karry?
Jeg kan simpelthen ikk finde ud af det...
Prøvede for 3. gang her til aften, og igen lykkeds det mig at gøre aftensmaden uspiselig
Boller i karry er min livret...og en af de få retter Malou vil spise. Så hvor er det dog nedern at jeg ikk ka finde ud af at lave det selv...
Hjælp mig.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. februar 2011

Nettemor

når jeg laver karry sovs så laver jeg en opbagt sovs.

altså jeg smelter noget margarine og så kommer jeg karryen i og det får lige lov til at bruse op inden jeg kommer mel i. ellers laves det ligesom almindelig opbagt sovs. af væske bruger jeg mælk og vandet fra kødbollerne (laver dem selv)

Anmeld

23. februar 2011

L.J.L



Ja...Hvordan laver I karrysovs? Altså til boller eller kylling i karry?
Jeg kan simpelthen ikk finde ud af det...
Prøvede for 3. gang her til aften, og igen lykkeds det mig at gøre aftensmaden uspiselig
Boller i karry er min livret...og en af de få retter Malou vil spise. Så hvor er det dog nedern at jeg ikk ka finde ud af at lave det selv...
Hjælp mig.



Boller i karry sovs:

meljævning: 25gr margarine 2 spsk mel.

Pisk godt og tilføj 2 spsk god karry samt ½ liter fløde og 5 dl. mælk

put en boullionterning i og en tsk brun farin.

evt. hakkede løg og æbler, det putter jeg altid selv i

Anmeld

23. februar 2011

*Sofie*

Tak for svar
Hva for en slags karry bruger I så?

Anmeld

23. februar 2011

bullerbassen

*Sofie* skriver:

Ja...Hvordan laver I karrysovs? Altså til boller eller kylling i karry?
Jeg kan simpelthen ikk finde ud af det...
Prøvede for 3. gang her til aften, og igen lykkeds det mig at gøre aftensmaden uspiselig
Boller i karry er min livret...og en af de få retter Malou vil spise. Så hvor er det dog nedern at jeg ikk ka finde ud af at lave det selv...
Hjælp mig.



Her smelter jeg margarine , bruner karry'en i ( ostindisk )

mel i til det passer , Hælder vandet i fra kødbollerne ( kogt i )

smager til mel salt , peber & en boulion terning

En god opbagt sovs

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.