Hjælp tøsser !!!!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.764 visninger
15 svar
0 synes godt om
23. februar 2011

mybaby-girl

Hej tøsser

Jeg skal for første gang lave oksecuvette i aften, og ved ikk helt hvordan den skal stege og så videre

Nogen der ved det og evt kan hjælpe ???

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. februar 2011

Holbæktrunten

Google er din ven - prøv at google oksecuvette og stegetid

Anmeld

23. februar 2011

mybaby-girl

Holbæktrunten skriver:

Google er din ven - prøv at google oksecuvette og stegetid



Har jeg gjort, men der er flere forskellige måder .. Og så er deres stege under 1,6kg

Anmeld

23. februar 2011

Baby_girl2011

mybaby-girl skriver:

Hej tøsser

Jeg skal for første gang lave oksecuvette i aften, og ved ikk helt hvordan den skal stege og så videre

Nogen der ved det og evt kan hjælpe ???



Hvis jeg var dig ville jeg rise den på den ene og den anden måde, så der kommer små tern og "smøre" den ind med salt.. 

Hvor stor er den?

Anmeld

23. februar 2011

<3mineguldklumper<3

hej

jeg plejer at brune den først på alle sider og så koger jeg den med nogle suppeurter og noget okse fond. man siger ca. 1- 1/2 time pr. kg. og det væske du har kogt steden i er rigtig god til sauce bagefter

 

Anmeld

23. februar 2011

mybaby-girl

JessiMus skriver:



Hvis jeg var dig ville jeg rise den på den ene og den anden måde, så der kommer små tern og "smøre" den ind med salt.. 

Hvor stor er den?



Oka Den er på 1,610kg ..

Anmeld

23. februar 2011

Holbæktrunten

Du skal ikke gå så meget op i stegetiden - er din steg større end det der står, skal den bare have længere.

Det er kernetemperaturen du skal gå op i.

55-60 grader: Meget rød

60-65 grader: Rødt/rosa til rosa

65-68 grader: Rosa til gennemstegt med klar saft .

Anmeld

23. februar 2011

mybaby-girl

<3mineguldklumper<3 skriver:

hej

jeg plejer at brune den først på alle sider og så koger jeg den med nogle suppeurter og noget okse fond. man siger ca. 1- 1/2 time pr. kg. og det væske du har kogt steden i er rigtig god til sauce bagefter

 



Oka, lyder lækkert

Tak for svar ..

Anmeld

23. februar 2011

Baby_girl2011

mybaby-girl skriver:



Oka Den er på 1,610kg ..



jeg ville rise den i små tern på den hvide side, og så smide den i ovnen omkring 1 time på 200 grader.. og så lade den hvile i 20 min

Anmeld

23. februar 2011

mybaby-girl

Holbæktrunten skriver:

Du skal ikke gå så meget op i stegetiden - er din steg større end det der står, skal den bare have længere.

Det er kernetemperaturen du skal gå op i.

55-60 grader: Meget rød

60-65 grader: Rødt/rosa til rosa

65-68 grader: Rosa til gennemstegt med klar saft .



Ja okay ...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.