Fersken suppe - super lækker

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.578 visninger
5 svar
0 synes godt om
22. februar 2011

Bom

Det er godt nok en opskrift jeg har fået fra en veninde, men vil gerne dele den med jer andre, for jeg synes bare den er super lækker. Herhjemme krævede det dog noget overtalelse til at den skulle prøves, men nu er vi bare IN LOVE

Fersken suppe  

Ingredienser:      

50 g         fedtstof
2 fed        hvidløg
200 g       hakkede løg (ca.2)
400 g       bacon i tern
2 tsk        karry
2              terninger grøntsagsbouillon
4 dl          vand
1 dåse      hakkede tomater
2 dl          fløde
1 dåse      ferskner
salt og peber 

Bacon, løg og hvidløg brunes med fedtstof i gryden. Karry, hakkede tomater, bouillon, fløde, salt og peber tilsættes og suppen koges sammen. Halvdelen af ferskerne blendes og hældes i suppen. Resten skæres i små stykker og tilsættes kort før servering.

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. februar 2011

Lolli

Uh - den skal prøves!! Og når der er bacon i, er manden med på den.

Anmeld

22. februar 2011

Isabella_mor

jeg har lavet ferskensuppe MANGE gange. og det smager bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ godt.. 

jeg snyder dog lidt og bruger karolines karrysuppe...

Anmeld

22. februar 2011

CmarianN

<3 Mor-Til-Matilde <3 skriver:

Det er godt nok en opskrift jeg har fået fra en veninde, men vil gerne dele den med jer andre, for jeg synes bare den er super lækker. Herhjemme krævede det dog noget overtalelse til at den skulle prøves, men nu er vi bare IN LOVE

Fersken suppe  

Ingredienser:      

50 g         fedtstof
2 fed       hvidløg
200 g       hakkede løg (ca.2)
400 g       bacon i tern
2 tsk       karry
2             terninger grøntsagsbouillon
4 dl         vand
1 dåse     hakkede tomater
2 dl         fløde
1 dåse     ferskner
salt og peber 

Bacon, løg og hvidløg brunes med fedtstof i gryden. Karry, hakkede tomater, bouillon, fløde, salt og peber tilsættes og suppen koges sammen. Halvdelen af ferskerne blendes og hældes i suppen. Resten skæres i små stykker og tilsættes kort før servering.



Det lyder da for spændende til, at lade vær 

Hvor mange personer er den opskrift ca. til?

Anmeld

23. februar 2011

Bom

CmarianN skriver:



Det lyder da for spændende til, at lade vær 

Hvor mange personer er den opskrift ca. til?



Jeg vil sige 3-4 stykker. Vi har lige fået det i to dage, mig og kæresten, og vi blev da begge mæt begge dage.

Anmeld

24. februar 2011

CmarianN

<3 Mor-Til-Matilde <3 skriver:



Jeg vil sige 3-4 stykker. Vi har lige fået det i to dage, mig og kæresten, og vi blev da begge mæt begge dage.



Okay - super 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.