Det er godt nok en opskrift jeg har fået fra en veninde, men vil gerne dele den med jer andre, for jeg synes bare den er super lækker. Herhjemme krævede det dog noget overtalelse til at den skulle prøves, men nu er vi bare IN LOVE
Fersken suppe
Ingredienser:
50 g fedtstof
2 fed hvidløg
200 g hakkede løg (ca.2)
400 g bacon i tern
2 tsk karry
2 terninger grøntsagsbouillon
4 dl vand
1 dåse hakkede tomater
2 dl fløde
1 dåse ferskner
salt og peber
Bacon, løg og hvidløg brunes med fedtstof i gryden. Karry, hakkede tomater, bouillon, fløde, salt og peber tilsættes og suppen koges sammen. Halvdelen af ferskerne blendes og hældes i suppen. Resten skæres i små stykker og tilsættes kort før servering.
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld