Hvilken sovs?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.062 visninger
5 svar
0 synes godt om
20. februar 2011

Sabrina2014

Hej piger

Jeg skal snart flytte, og inviterre derfor svigerfamilien til middag.

Jeg ved at jeg vil servere noget hjemmelavet tomatsuppe og flüte til forret, og desserten skal være nøddekurv, is og en form for bær.

Men men.. Hovedretten skal bestå af noget oksemørbrad tror jeg, hasselbagte kartofler, nogle rodfrugter/bønner indsvøbt i bacon, men HVILKEN SOVS???

 

Knus

Sabrina

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. februar 2011

mth1987

Rødvins måske ?

Anmeld

20. februar 2011

BabyMus

Ja det var os min første tanke ud for det du har beskrevet. Rødvins sauce. (:

Anmeld

20. februar 2011

Sabrina2014

Jeg fik engang en rødvinssauce, kan dog ikke huske hvor. Men den smagte rigtig godt. Udover det, så ALLE andre rødvinssauce jeg har sagt, har været rigtigt dårlige, fordi jeg egentlig hader smagen af rødvin.

Men jeg er også begyndt at tænke på roastbeef.... Hvilken sovs passer til den?

Anmeld

20. februar 2011

mortil4dejligepiger

Uhm, det lyder lækkert!

Jeg ville med garanti servere denne lækre whiskysauce:

1 dl. Kraft barbecursauce
2½ dl. piskefløde
½ tsk. karry
½ tsk. paprika
1 knsp. peber
1 tsk. tørret rosmarin
2 dl. oksebouillon
1 spsk. whisky

Denne sauce passer SUPER til oksekød og er ALTID et hit! Den er meget nem at lave, da det hele bare blandes sammen og koges op.
Og lidt skørt, når nu det hedder en whiskysauce - men man kan faktisk udelade whiskyen og få en fantastisk sauce alligevel

Anmeld

20. februar 2011

DLM

Whiskysause vil være et rigtig godt bud.

ellers kan du lave en ganske almindelig brun sovs, men det kan godt være det bliver lidt for kedeligt.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.