Nogle der har en god opskrift på cookies

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

500 visninger
6 svar
0 synes godt om
19. februar 2011

LLN

Til at tage med på skiferien - gerne med chokolade.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. februar 2011

noah3006

Jeg synes selv denne er super god. Bruger den hver gang vi skal på tur eller bare er lækker sulten. hihi Og så er den super nem at lave. (der er ca til 25-30 cookies)

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 250 g Smør
  • 150 g sukker
  • 150 g rørsukker
  • 1 tsk salt
  • 340 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kogende vand
  • 200 g chokolade

Fremgangsmåde:

Æg, smør, sukker, rørsukker og salt piskes sammen med en håndmixer. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og pisk videre.

Hæld bagepulveret i det kogende vand og balnd det i dejen. Vend den grofthakkede chokolade i dejen og lad den stå i køleskabet i mindst 2 timer - gerne natten over. (vil dog sige dette er ikke nødvendigt jeg har ofte bare sat det i køleskabet de 2 timer.)

Tænd ovnen på 175 grader og læg bagepapir på en bageplade. Tag 9 portioner dej. der hver især svare til en bordtenninsbold i størrelse og læg dem med god afstand på bagepapiret. cookies'ene skal nok blive runde og flade af sig selv når de er i ovnen, så det gør ingenting at de ikke er lige store eller kuglerunde.

Bages ved 175 grader i 14 minutter

Håber det er noget.

Klem fra Kristina

Anmeld

19. februar 2011

Dinna88

Ingredients 

    2 cups unbleached flour
    2 teaspoons baking powder
    1/2 teaspoon salt
    cinnamon, to taste, optional
    vegan chocolate or carob chips, put in as many as you like
    1 cup raw sugar (turbinado #1; sucanat works too, but sucks up a lot of the moisture)
    1/2 cup canola or vegetable oil
    1 teaspoon vanilla
    1/4 cup water

Directions:

Very important-make sure all ingredients are at room temperature. It will work if they're not at room temp but it works much better if they are. Also while your oven is pre-heating put the cookie sheets you are going to use on top of the oven so they get preheated as well.  

1. Preheat oven to 350 degrees F.  In a large bowl, mix together flour, baking powder, salt, and cinnamon. Stir in chips. Make a well in the center and set aside.

2. In a medium size bowl, add together sugar and oil; mix well.  Add the vanilla and then add the water; mix well.  Add the wet to the well in the dry. Mix it well but be careful not to overwork it.  Add more chips if you need to.  

3. Spoon onto ungreased cookie sheets.  Put them in the oven.  Bake for 5 minutes and then flip and rotate the sheets (top to bottom & 180 degree rotation). Bake another 4 minutes and check them. The cookies are done when they seem a little bit softer then you want them to be. They will harden up some as they cool. I usually go in two minute increments from here until they get to where I like them.

4. Take them out when they are done and move them to wire cooling racks. If they split or come apart when you try to remove them let them sit on the pan for 2 minutes before transferring them to the racks.

These cookies have come a long way, lots of time and tasting spent on getting them to where they are now. Vegans and non vegans LOVE them. In the words of my 6 year old son-Mom, you're the greatest because you know how to make the best cookies. Enjoy and let me know if you have questions. Sweet travels.

Serves: almost 2 dozen; Preparation Time: 10 minutes; Cooking Time: 10 to 12 minutes
'

 

Jeg har den her SUPER gode opskrift!! Og så er den vegansk! Den er godt nok på engelsk - er det ikke din stærke side, så smid den i www.google.translate.com mener jeg det er Og raw suger er brun farin! De er SÅ gode! Og så tager jeg dem først ud når de er næsten helt hårde - er de for bløde, så smager de af mel.

Anmeld

19. februar 2011

celkt

gør det noget ved bagepulveret, at det bliver bladet i kogende vand?? Jeg funderer over hvorfor det ikke bare kommer i sammen med melet??

Anmeld

19. februar 2011

noah3006

bagepulveret bliver helt skummende og luftigt.. ved egentlig ikke hvad det skal gøre godt for?  jeg undrede mig også første gang jeg lavede opskriften. Men har dog ikke prøvet at lade være at balnde det. Ku jeg jo gøre og så se om jeg kan smage forskel.

Anmeld

19. februar 2011

LLN

Tak for opskrifterne, jeg vil prøve i morgen.

Anmeld

19. februar 2011

Anne G

Store amerikanske cookies.......

 

De her er bare lækre.. Og vækker STOR glæde her hos os!

120 g smør

100 g farin

100 g sukker

1 æg

150 g mørk chokolade

150 g mel

½ tsk. salt

½ tsk. bagepulver

1 tsk. vanillesukker

1 dl. havregryn

Smør, sukker og farin røres godt sammen. Rør ægget i. Chokoladen hakkes groft og halvdelen smeltes over vandbad. Rør den smeltede chokolade og de tørrede ingredienser i dejen. Tilsæt til sidst den hakkede chokolade.Dejen sættes på bagepladen med nogle skeer. Bag kagerne ved 200 grader i 8-10 min. Læg dem med god plads på bagepladen, da de flyder noget ud. Lad afkøle inden de tages af pladen og nydes..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.