Absolut 
J ordbærmousse:
250 g bær (tøede og godt afdryppede/aftørrede)
1 dl. sukker
1 æggehvide
2½ dl. piskefløde
Findel bærrene med el-håndspisker eller i blender. Bland mosen med sukkeret. Pisk fløden stiv. Pisk æggehviden stiv. Vend begge dele forsigtig i frugtmosen. Bliver moussen ikke stiv nok, stives op med nogle blade husblas, der smeltes i en smule vand, afkøles og røres forsigtigt i cremen. Lad stå på køl nogle timer, så den kan stivne ordentligt.
Vend gerne friske jordbærstykker i cremen, inden den fordeles i kagen.
___________________________________________________
Limecreme:
1 pose kagecreme
2½ dl fløde
2-3 stk. husblas
3-4 limefrugter
Smelt husblassen i en smule vand og lad køle af til stuetemperatur.
Tilbered kagecremen efter anvisningerne og pres saften fra limefrugterne ned i cremen gennem en si. Tilsæt den afkølede husblas og stil på køl 10 min.
Pisk fløden stiv og vend ½ af limecremen forsigtigt i. Når det er jævnt fordelt, vendes den sidste halvdel forsigtigt i.
Sæt på køl min. 15 min.
Anmeld