MarianneSonne skriver:
Hvor er den flot. MEGET romantisk 
Min første kage står i køleskabet, men har da allerede nu fundet ud af at jeg hader smørcreme. Jeg skal virkelig have fundet et andet alternativ, for er ikke særlig vild med smør. Når du skriver at den er smurt op med let smørcreme, er det så bare fordi du har brugt lidt, eller er det en speciel opskrift?
www.stjerneleg.dk
Jeg hader selv smør , pu ha , det smager ikke lige så godt :s
men brugte den her opskrift :
100 gr smør,
100 gr flormelis,
2 pasteuriserede æggeblommer, vanillesukker.
Pisk smør og flormelis godt sammen, og tilsæt æggeblommer en ad gangen.
Smag cremen til med vanillesukker.
Synes ikke smør smagen kommer så meget igennem som andre smørcremer..
Men vil klart anbefale at smøre op med den her , hvis du ikke er så meget for smør 
Royal icing
1½ æggehvider (pasteuriseret)
300 g flormelis
1 tsk citronsaft
evt . glycerin, farvestof og smag
Det er muligvis en god idé, hvis hviderne har stuetemperatur,
Nogle mener at det er lettest his man pisker hviderne, inden man tilsætter andet. Andre mener at man kun må røre.
Så i må prøve jer frem, men stuetemp. Hvider, er det mest nævnte råd.
" src="https://media.baby.dk/images/StoredImages/1/12400.png" alt="
" />