MoriSverige skriver:
Er det muligt med en kort beskrivelse af den fremgangsmåde du har brugt ?
Ja, selvfølgelig da
!
der står 1½ æggehvide, men jeg brugte bare 1 1.4 ved ikke hvordan man skriver det på en computer? :b blandes sammen med 2 spsk. glukose..så står der 750 g flormelis men jeg hældte bare i til det hang lidt sammen, puttede smør/margarin på bordet, hældte en masse flormelis på bordet hældte massen/klumpen ud på flormelissen og så en masse flormelis over og æltede det så bare til det blev en klump, til sidst skal man ælte en tsk. tylose i.. pakkede det tæt, ind i plastfolie og lagde det derefter i køleskabet i ca 24 timer, da jeg tog det ud var det som en sten, æltede det så bare til det blev dejlig blødt
( det er op til en selv om man vil tilsætte smagsessens )
btw, så klistrer det langt fra lige så meget som mmf :p
Håber det var til at forstå 
Anmeld