God chokolade til at smelte og lave fyldte chokolader af

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.994 visninger
8 svar
0 synes godt om
13. februar 2011

Lullaby

Jeg var på chokoladekursus igår og lærte at lave fyldte chokolader. Ikke så godt når jeg i forvejen er vild med chokolade  Men nu har jeg fået smag for det og vil gerne prøve selv. Men ved ikke om der er noget godt chokolade som man kan købe der egner sig i de gængse butikker? Ham der afholdt kurset bruger udelukkende Valrhona og det koster altså 72 kr for 250 gram og det er lidt pricy.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. februar 2011

Susan1978

hejsa, var det inde hos chokoman ?

så anbefaler han at vi "amatører" bruger toms guldbarre mørk chokolade.

jeg har brugt det når jeg har lavet mine chokolader, det blir bare super lækkert.

 Her en portion fyldte chokolader min søster og jeg har lavet.

husk tempereringen.. den er ret vigtig..

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

13. februar 2011

Lullaby

Susan1978 skriver:

hejsa, var det inde hos chokoman ?

så anbefaler han at vi "amatører" bruger toms guldbarre mørk chokolade.

jeg har brugt det når jeg har lavet mine chokolader, det blir bare super lækkert.

 Her en portion fyldte chokolader min søster og jeg har lavet.

husk tempereringen.. den er ret vigtig..



Ja det var det nemlig  Jeg skal bare lige have forstået det rigtigt: Varme det op til 45 grader, smide de små stykker i til det er hvad? 33 eller skal det ned til grundtemp først og varmes op igen?

Anmeld

13. februar 2011

Susan1978

ja først op til 45 grader, så ned til 28   også langsom op igen til 31/32 grader..

hvis du fik det der opskrift hæfte, så står det på side 10.. meget udførligt..  

Den har jeg haft meget glæde af.

Anmeld

14. februar 2011

Lullaby

Susan1978 skriver:

ja først op til 45 grader, så ned til 28   også langsom op igen til 31/32 grader..

hvis du fik det der opskrift hæfte, så står det på side 10.. meget udførligt..  

Den har jeg haft meget glæde af.



Hvordan varmer du det op? Vandbad? Chokoladesmelter?

Anmeld

14. februar 2011

muzen

Lullaby skriver:

Jeg var på chokoladekursus igår og lærte at lave fyldte chokolader. Ikke så godt når jeg i forvejen er vild med chokolade  Men nu har jeg fået smag for det og vil gerne prøve selv. Men ved ikke om der er noget godt chokolade som man kan købe der egner sig i de gængse butikker? Ham der afholdt kurset bruger udelukkende Valrhona og det koster altså 72 kr for 250 gram og det er lidt pricy.



det her chokolade er vist nok noget af det bedste.

chkolade

Anmeld

14. februar 2011

Susan1978

Lullaby skriver:



Hvordan varmer du det op? Vandbad? Chokoladesmelter?



vandbad..

Anmeld

15. februar 2011

Lullaby

Susan1978 skriver:



vandbad..



Men er det så ikke svært at vedligeholde temp`?

Anmeld

15. februar 2011

Susan1978

Jo der skal arbejdes lidt intenst når temperaturen er der :-) men det er klart arbejdet værd :-)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.