Hjælp kagemor!!! Please

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.224 visninger
4 svar
0 synes godt om
13. februar 2011

ZamanogDania

Jeg har lige bagt min kage. Det er min første fondant kage så bær med mig

Nu står jeg i en dilemma jeg skal jo lave hindbærmoussen og tobleronecremen dagen før. Men så ser jeg at jeg har glemt og købe fløde

Kan jeg godt lave de ting i morgen også stille den i kølen nogle timer også put den i kagen?
Jeg skal bruge kagen i morgen.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. februar 2011

Zafir

Altså - hvis du har græsk yougurt fx. så bruger jeg altid det til at lave bærmouse af Så er du udenom det. - Jeg laver husblas mousser... Så der duer det ikke at lave på dagen.

Mht chokocremen kan du godt lave det på dagen, du skal bare gøre det I MORGEN TIDLIG så... måske kan du også det med husblas moussen???... Chokocremen skal være HELT KOLD inden man pisker den. Hvis du har en altan/have/teresse, så stil den ud, så går det lidt hurtigere, med de tempereaturer vi holder os i øjeblikket

Anmeld

13. februar 2011

ZamanogDania

Zafir skriver:

Altså - hvis du har græsk yougurt fx. så bruger jeg altid det til at lave bærmouse af Så er du udenom det. - Jeg laver husblas mousser... Så der duer det ikke at lave på dagen.

Mht chokocremen kan du godt lave det på dagen, du skal bare gøre det I MORGEN TIDLIG så... måske kan du også det med husblas moussen???... Chokocremen skal være HELT KOLD inden man pisker den. Hvis du har en altan/have/teresse, så stil den ud, så går det lidt hurtigere, med de tempereaturer vi holder os i øjeblikket



Jeg har kun den natural yogurt som jeg skal blande i. har ingen græsk yogurt desværre. Den hindbærmousse er det uden husblas. Så skal jeg bare vågne tidlig i morgen og lave moussen og cremen. Også stil dem i køleren. Skal kagen ind i køleren når jeg har puttet moussen og cremen?

Anmeld

13. februar 2011

sarahb

ZamanogDania skriver:



Jeg har kun den natural yogurt som jeg skal blande i. har ingen græsk yogurt desværre. Den hindbærmousse er det uden husblas. Så skal jeg bare vågne tidlig i morgen og lave moussen og cremen. Også stil dem i køleren. Skal kagen ind i køleren når jeg har puttet moussen og cremen?



bær moussen kan du godt lave før. den skal bare ha en times tid i køleren og så i kagen og så skal kagen på køl.
Og choko moussen SKAL være meget kold så i fryseren eller på altanen et stykke tid og så se om du kan piske den stiv.

Anmeld

13. februar 2011

ZamanogDania

sarahb skriver:



bær moussen kan du godt lave før. den skal bare ha en times tid i køleren og så i kagen og så skal kagen på køl.
Og choko moussen SKAL være meget kold så i fryseren eller på altanen et stykke tid og så se om du kan piske den stiv.


Okey tak for hjælpen. Det vil jeg gå igang med nu.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.