Hvordan får I smørcremen HELT glat?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.105 visninger
2 svar
0 synes godt om
12. februar 2011

K&S

Jeps, hvordan får I smørcremen HELT glat? Jeg synes, der kom ujævnheder (som kunne ses i MMF´en), da jeg prøvede det sidste gang

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. februar 2011

eirene

Jeg har netop lige stået med det. Har købt mig en bog..  Der er en opskrift på en smørcreme. 125 g smør og 250 g flormelis og så noget smagsstof. Der skal man smøre kagen op og så er der vist at man tager en metalspatel og dypper den i varmt vand. Og så kan man glatte smørcremen. Og det kan man jo også gøre når den har stået og inden man lægger fondant på. Bare sørg for spatelen er godt varm og ikke våd.

Anmeld

12. februar 2011

Susan1978

jeg glatter simpelthen efter med rene fingre.

når den er stivnet i køleren, så får den lige en tur rundt med fingerne..så jeg ikke har de der kanter..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.