Smørcremen med æg....

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

676 visninger
4 svar
0 synes godt om
12. februar 2011

Snefnug1984

og chokolade er rigtig lækker at arbejde med, MEN da jeg brugte den i dag, nåede den nærmest at tørre/blive stiv inden jeg fik puttet fondanten på og så ville fondanten jo ikke klæbe til kagen og hang bare og flavrede... Hvad er tricket hér?? Forsøgte virkelig at bruge hænderne til at varme op med ved at køre frem og tilbage, men det var ikke nok

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. februar 2011

muzen

Snefnug26 skriver:

og chokolade er rigtig lækker at arbejde med, MEN da jeg brugte den i dag, nåede den nærmest at tørre/blive stiv inden jeg fik puttet fondanten på og så ville fondanten jo ikke klæbe til kagen og hang bare og flavrede... Hvad er tricket hér?? Forsøgte virkelig at bruge hænderne til at varme op med ved at køre frem og tilbage, men det var ikke nok



sommetider hvis MMF ikke vil hænge ved tager jeg lige en engangs skumklud og gøre våd og kører oven på smørcreamen enden at jeg lægger MMF oven på. det skal være en næsten tør skumklud 

men vil vildt gerne hører hvad det er for en opskrift du har brugt.

Anmeld

12. februar 2011

Dot D

Det lyder underligt, det gør den ikke for mig... Måske det er fordi jeg ikke følger opskriften helt fuldstændigt.... Jeg laver den altid på slump, ca. sådan her: en pakke smør, halvanden pakke flormelis, et halv bæger nutella(el.lign.) eller smeltet chokolade eller smeltet nougat og så 4 - 6 past. æggeblommer. Så sætter jeg maskinen igang med at piske, og det skal piskes til det bliver "stort" og helt lyst, så er det bare perfekt at arbejde med. Stivner ikke før det kommer på køl igen....

Anmeld

12. februar 2011

Snefnug1984

muzen skriver:



sommetider hvis MMF ikke vil hænge ved tager jeg lige en engangs skumklud og gøre våd og kører oven på smørcreamen enden at jeg lægger MMF oven på. det skal være en næsten tør skumklud 

men vil vildt gerne hører hvad det er for en opskrift du har brugt.



den jeg har brugt er den med æggeblommer, smør, chokolade og flormelis. Den er herinde under opskrifterne

Anmeld

12. februar 2011

Snefnug1984

Dot D skriver:

Det lyder underligt, det gør den ikke for mig... Måske det er fordi jeg ikke følger opskriften helt fuldstændigt.... Jeg laver den altid på slump, ca. sådan her: en pakke smør, halvanden pakke flormelis, et halv bæger nutella(el.lign.) eller smeltet chokolade eller smeltet nougat og så 4 - 6 past. æggeblommer. Så sætter jeg maskinen igang med at piske, og det skal piskes til det bliver "stort" og helt lyst, så er det bare perfekt at arbejde med. Stivner ikke før det kommer på køl igen....



Ja det lyder lidt underligt.. lavede den præcis som opskriften sagde Men irriterende var det....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.